Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

První provozovna Branického Výčepu - Neratovice

30.05.2017 - 31.12.2017 Neratovice

Otevírá se první Branický Výčep. "Jedno na stojáka” se vrací v moderním hávuJedno "na stojáka” bylo odnepaměti součástí české pivní kultury. Ať už po cestě z práce, na procházce se psem nebo kdykoli, kdy člověk dostal chuť. V poslední době ale tyto tradiční výčepy prakticky vymizely. O návrat "ohroženého druhu” do českých měst se teď zasloužila pivní značka Braník se svým Výčepem. Dříve tolik…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
v Neratovicích na adrese Bří. Čapků 699
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Mělník
Obec
Neratovice

Otevírá se první Branický Výčep. "Jedno na stojáka” se vrací v moderním hávu

Jedno "na stojáka” bylo odnepaměti součástí české pivní kultury. Ať už po cestě z práce, na procházce se psem nebo kdykoli, kdy člověk dostal chuť. V poslední době ale tyto tradiční výčepy prakticky vymizely. O návrat "ohroženého druhu” do českých měst se teď zasloužila pivní značka Braník se svým Výčepem.
 
Dříve tolik oblíbené bufety, osvěžovny a jednoduché výčepy piva, které byly - a to je potřeba si přiznat - typickým prvkem naší pivní kultury, v posledním desetiletí z našeho trhu prakticky vymizely. Značka Braník se tuto situaci rozhodla řešit, a proto přichází se svým Výčepem. Výčep navazuje na tradici těchto zařízení v čistém a moderním prostředí. Chce nabídnout zákazníkům jednoduchou formu osvěžení a občerstvení například po cestě z práce, během čekání na vlak či venčení domácích mazlíčků.

Výčepu dominuje masivní výčepní stůl s prosvětleným logem Braník, při zpracování interiérů byly použity odolné a snadno udržované materiály. Prostor pro hosty je "na stojáka”. Hlavním lákadlem je samozřejmě "Pivo jedna radost" – tedy kvalitně ošetřené pivo Braník 11°. Co se týče jídla, Branické Výčepy nabídnou jednoduché občerstvení, jako je sekaná, párek, klobása, nakládaný hermelín, utopenec či obložené chlebíčky. V případě potřeby je možné nainstalovat i plnohodnotnou samoobslužnou jídelnu. Jídla i nápoje jsou prezentovány na LCD obrazovkách a umožňují tak rychlé úpravy aktuální nabídky.
 
První provozovna Branického Výčepu se otevírá v květnu letošního roku v Neratovicích na adrese Bří. Čapků 699.
 
"Pro zájemce jsme připravili projekt moderního, jednoduchého a dobře udržovatelného interiéru se samoobslužným provozem. Ten je nenáročný nejen na vstupní investici, ale i na provozní a personální náklady. Branický Výčep s perfektně ošetřeným pivem Braník 11° je určen pro opravdu širokou veřejnost," říká Jan Trochta, manažer značkových restaurací společnosti Pivovary Staropramen.
 
Určitým unikátem je i to, že Výčep je možné vybudovat v prostorách od 20 m2, kdy provozovatel nabídne k pivu pouze jednoduchou formu občerstvení bez dalšího nároku na zřízení kuchyně. Projekt většího rozsahu, kde spojení samotného výčepu a plnohodnotné jídelny přinese pestřejší nabídku v jednoduchém a moderním prostředí, pak dokáže zaujmout i ty zákazníky, pro které byla konzumace "na stojáka” dosud spíše něčím exotickým.
 
"Koncept Výčepu je určen do měst nad 5 tisíc obyvatel, především na frekventovaná místa, kudy prochází větší množství lidí. Může se jednat o nádraží (a tedy návrat mnohdy oblíbených "nádražek” s jejich charakteristickou atmosférou), dopravní uzly, hlavní ulice nebo místa v blízkosti výrobních či administrativních center. Ideální velikost prostoru je od 20 m2 do cca 100 m2,” dodává Jan Trochta.
 
Společnost Pivovary Staropramen je průkopníkem restauračních konceptů
 
Pokud se jedná o vlastní koncepty restaurací a hospod, není to ze strany společnosti Pivovary Staropramen rozhodně první počin. Na Potrefené husy a Naše hospody, kde se točí kvalitní piva značky Staropramen, dnes můžeme narazit po celém Česku. Vůbec první Potrefená husa byla otevřena v Praze v roce 1998, dnes jich v ČR existují téměř tři desítky. Skutečný klenot v podobě Vinohradského Parlamentu – unikátní hospody 21. století navržené pro maximální požitek z tankového piva – se pak skrývá nedaleko od Náměstí míru na Praze 2.


Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Panenky v Neratovicích 2024

26.04.2024 - 28.04.2024
Neratovice

Kdo by neměl rád panenky, skoro každá holčička a možná i leckterý chlapec si s nimi dovedli hrát celé dlouhé hodiny. A…

Zlouni 2024 - Mělník

28.04.2024 - 28.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Film Mekuc

Amy 2024 - Mělník

30.04.2024 - 30.04.2024
Masarykův kulturní dům…

Film Mekuc

Alf Carlsson/Jiří Kotača Quartet 20…

01.05.2024 - 01.05.2024
Masarykův kulturní dům…

Koncert

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. duben

Dnes má svátek Jaroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete