Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

40. festival české filmové komedie - Nové Město nad Metují

23.09.2018 - 29.09.2018 Teplice nad Metují

Festival komedie v "Nováči” bude ctít ekologiíNádobí z plastu nemusí zatěžovat naši planetu. To, ve kterém se napojíte a nakrmíte u nás na festivalu, tak bude z tak zvaného ekoplastu - materiálu recyklovatelného v průmyslových kompostárnách. Ze stejného materiálu bude vyrobeno i posezení pro diváky a bannery na sprejování používané na naší alternativní scéně v kasárnách. "Tohle výrazné vylepšení…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Festival komedie v "Nováči” bude ctít ekologií

Nádobí z plastu nemusí zatěžovat naši planetu. To, ve kterém se napojíte a nakrmíte u nás na festivalu, tak bude z tak zvaného ekoplastu - materiálu recyklovatelného v průmyslových kompostárnách. Ze stejného materiálu bude vyrobeno i posezení pro diváky a bannery na sprejování používané na naší alternativní scéně v kasárnách. "Tohle výrazné vylepšení se nám povedlo díky spolupráci s BioPlanetou z Hradce Králové. Právě díky nim budeme letos eko,” uvedl ředitel festivalu Zdeněk Krákora. Společnost Bioplaneta je hlavním partnerem Alternativní scény.

O Ekoplastech

Jednou z hlavních předností bioplastů oproti klasickému plastu je to, že se mohou jednoduše vlivem přirozených rozkladných procesů rozložit na humus, který následně rostliny zpětně využijí při svém růstu. Nejrychleji rozklad probíhá v průmyslové kompostárně, kde jsou ideální podmínky. Bioplasty se mohou rozložit i na kompostu nebo v půdě, ale proces trvá samozřejmě mnohem déle. Bioplasty se rozloží i na otevřeném prostoru, ale zde pro jejich rozklad nejsou ideální podmínky.

 

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Jaroměři | duben 2024

24.04.2024 - 24.04.2024
nám. Dukelských hrdinů…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete