Statistika našeho portálu

  • 102 245 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Šikland - Westernové městečko Šiklův mlýn

01.08.2015 Zvole

Nejlepší piloti České republiky se sjedou 1. srpna na 9. ročník Aeroshow do Šiklova mlýna u Zvole nad Pernštejnem a předvedou průlety letadel od historických replik po nejnovější létající stroje. K vidění budou i stíhací letouny ze světových válek nebo helishow. Vrcholem dne bude akrobatická exhibice Petra Kopfsteina, mistra světa 2014 seriálu Red Bull Air Race kategorie Challenger. Druhou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Šikland - Westernové městečko Šiklův mlýn, Zvole 49
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Zvole

Fotogalerie k článku

Nejlepší piloti České republiky se sjedou 1. srpna na 9. ročník Aeroshow do Šiklova mlýna u Zvole nad Pernštejnem a předvedou průlety letadel od historických replik po nejnovější létající stroje. K vidění budou i stíhací letouny ze světových válek nebo helishow. Vrcholem dne bude akrobatická exhibice Petra Kopfsteina, mistra světa 2014 seriálu Red Bull Air Race kategorie Challenger. Druhou srpnovou sobotu 8. 8. Vás zveme na Mistrovství České republiky v Rodeu. Nejlepší rodeoví jezdci z Česka i zahraničí se utkají v rychlostních i dobytkářských disciplínách.

První srpnovou sobotu 1. 8. pořádáme na Šiklově mlýně jednu z TOP akcí této sezóny. Na již 9. ročník Aeroshow přiletí nejen nejlepší piloti České republiky, ale i majitelé a nadšenci všech létajících strojů a zvláště ultralightů. Od rána budou na Šiklově mlýně přistávat ultralehká letadla a po 15. hodině vytvoří jedinečnou přehlídku čítající kolem 100 strojů. Na 16. hodinu se pak všichni přesuneme na horní letiště, kde vypukne hlavní program dne Aeroshow. 

Stejně jako v minulých letech uvidíme akrobatickou helishow, synchronizované průlety několika ultralightů či ukázku stíhacího letounu. Hlavním programem pak bude exhibice Petra Kopfsteina, mistra světa 2014 seriálu Red Bull Air Race kategorie Challenger, který nám předvede světovou akrobatickou show. Celý program zpestří akční vystoupení herců ze Šiklova mlýna, tentokrát v duchu Indiana Jonese. Po celý den také můžete využít nabídky vyhlídkových letů helikoptérou. Ve večerních hodinách se můžete těšit na noční ohňovou show pohádku Poslední dračí vejce. Bláznivý příběh zasazen do světa pohádky, který pobaví nejen děti, ale i dospělé zakončí ohňostroj.

Po celý den běží ve westernovém městečku denní program včetně divadel, nové westernové show a tanečních přehlídek na náměstí. Zábavu si můžete užít i na více jak dvacítce atrakcí (např. naleziště drahokamů, originální malování na obličej nebo okružní jízda po areálu s výkladem v Safari vláčku). K dispozici je také aquapark s divokou řekou a megatrampolínou, nebo jízdy ve speciálně upraveném bojovém vozidle pěchoty či na čtyřkolkách.

PROGAM SOBOTA 1. 8.:

V 10 hodin zahájení programu na náměstí westernového městečka a první vystoupení temperamentních Mexičanek i tanec hadí ženy Amry.
Po 10. hodině se začnou do Šiklova mlýna slétat nejen ultralighty na přehlídku letadel.
Na 11:30 je připravené humorné divadelní představení z divokého západu Samovo tajemství v přírodním amfiteátru a po něm následuje kankán a tanec vězenkyň na náměstí westernového městečka.
Po 14. hodině se sejdeme podruhé v amfiteátru na novou westernovou show "Amerika v čase zábavně i poučně".
Před půl čtvrtou odpolední shlédneme přehlídku dobových kostýmů podanou příběhem, který napsal sám život "Lucky - Štístko".
V 16 hodin vypukne hlavní program Aeroshow na horním letišti.
V 18:30 nás opět v amfiteátru čeká krásný dramatický příběh Molly Parkerová, kde nebudou chybět divoké přestřelky a ohlušující výbuchy.   
Na 21. hodinu se sejdeme naposledy v amfiteátru na noční ohňovou show pohádku Poslední dračí vejce.
Po 22. hodině je připravená Dicso party a jízdy v nočním strašidelném vláčku ve westernovém městečku.  

CELÝ DEN:
V Dolní Rožínce je otevřen Strašidelný zámek Draxmoor.
Atrakce v areálu Šiklova mlýna pro celou rodinu.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Bike sraz na Vysočině 21. ročník 20…

14.06.2024 - 16.06.2024
Polnička

Turbošnek team uvádí, již 21. ročník tradiční bajkové akce na Vysočině. Máš kolo, tak nemůžeš chybět.

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 27. duben

Dnes má svátek Jaroslav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete