Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Anděl Páně - výstava - Kláštery Český Krumlov

28.10.2017 - 31.03.2018 Český Krumlov

Anděl Páně 2 je zpět v Českém Krumlově! Po loňském velkolepém úspěchu v českých kinech přináší Kláštery Český Krumlov ve spolupráci s Barrandov Studio a.s. a SUPŠ sv. Anežky České první samostatnou filmovou výstavu Anděl Páně 2 realizovanou mimo barrandovské ateliéry! Výstava poodkryje zákulisí příprav i samotného natáčení. Můžete se těšit na návrhy nejrůznějších scénických řešení, originální…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Anděl Páně 2 je zpět v Českém Krumlově! Po loňském velkolepém úspěchu v českých kinech přináší Kláštery Český Krumlov ve spolupráci s Barrandov Studio a.s. a SUPŠ sv. Anežky České první samostatnou filmovou výstavu Anděl Páně 2 realizovanou mimo barrandovské ateliéry!

Výstava poodkryje zákulisí příprav i samotného natáčení. Můžete se těšit na návrhy nejrůznějších scénických řešení, originální kostýmy včetně výtvarných skic, velkoformátové fotografie i kulisy a autentické rekvizity z filmu. Kromě filmového ateliéru zobrazujícího scénu u nebeské brány s kostýmy anděla Petronela a čerta Uriáše na vás čeká byt nabubřelého majitele krejčovny či střípky z trhu, kde trojice zloduchů ústřední dvojici pronásledovala. Chybět nebudou ani rekvizity z krejčovny či z provoněné cukrárny. Výstava bude přístupná v rámci Interaktivní expozice lidských dovedností, a tak o zábavu skrze různé aktivity nouze nebude.

Od konce října do konce března se stanou témata filmové výstavy Anděl Páně 2 i hlavními tématy většiny doprovodných programů pro malé i velké návštěvníky.

Užijte si nejenom období adventu s andělem Petronelem a čertem Uriášem!

Pořádá: Městské divadlo Český Krumlov o.p.s. - Kláštery Český Krumlov ve spolupráci s Barrandov Studio a.s.

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete