Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Beskydská laťka -Třinec

30.01.2018 Třinec

Mezi nejoblíbenější sportovní akce prvních týdnů nového roku patří již tradičně mezinárodní halový atletický mítink ve skoku do výšky "Beskydská laťka", konající se v Třinci. Atraktivitu akce pro diváky zvyšuje účast těch nejlepších světových výškařů, kteří si tento mítink oblíbili a pravidelně sem přijíždějí závodit.Moravská výškařská tourTomu odpovídá i stále zvyšující se návštěvnost, která  v…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Mezi nejoblíbenější sportovní akce prvních týdnů nového roku patří již tradičně mezinárodní halový atletický mítink ve skoku do výšky "Beskydská laťka", konající se v Třinci. Atraktivitu akce pro diváky zvyšuje účast těch nejlepších světových výškařů, kteří si tento mítink oblíbili a pravidelně sem přijíždějí závodit.

Moravská výškařská tour

Tomu odpovídá i stále zvyšující se návštěvnost, která  v minulých ročnících přesahovala hranici několika tisíc diváků. Pro úplnost stojí ještě připomenout skutečnost, že závod je součástí tzv. Moravské výškařské tour, kterou doplňuje podobně atraktivní mítink Hustopečské skákání.Účast těch největších atletických hvězd současnosti se odráží i na sportovní kvalitě celého podniku, o čemž svědčí dosavadní rekordy, držené v mužské kategorii Rusem Ivanem Uchovem (234 cm) a Chorvatkou Blankou Vlašičovou (201 cm). Samozřejmostí je pak účast české skokanské špičky, symbolizované v posledních letech zvláště Jaroslavem Bábou a Ivou Strakovou. Pro všechny návštěvníky je připraven bohatý soutěžní i doprovodný program, zahrnující svižné hudební vložky, soutěže pro malé i velké či osvěžující cateringový servis.

Beskydská laťka 2018

Podrobné informace

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete