Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Bitva o Zámek Červené Poříčí

06.08.2016 Červené Poříčí

Nenechte si ujít Historické slavnosti plné různých zážitků. Přijďte a uvidíte odpolední a podvečerní scénické vystoupení v bitvě o zámek Červené Poříčí s velkým množstvím pyrotechnických efektů. Bohatý kulturní program plný tanců, hudby a šermu vás bude doprovázet po celé odpoledne.Hlavním bodem celého programu bude Bitva o zámek Červené Poříčí. V odpoledních a podvečerních hodinách, se vám na…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít Historické slavnosti plné různých zážitků. Přijďte a uvidíte odpolední a podvečerní scénické vystoupení v bitvě o zámek Červené Poříčí s velkým množstvím pyrotechnických efektů. Bohatý kulturní program plný tanců, hudby a šermu vás bude doprovázet po celé odpoledne.

Hlavním bodem celého programu bude Bitva o zámek Červené Poříčí. V odpoledních a podvečerních hodinách, se vám na nádvoří a zahradě představí mušketýrské skupiny na bitevním poli ve scénických vystoupeních doprovázených četnými pyrotechnickými efekty.

Mezi bitvami bude probíhat bohatý kulturní program, který se ponese v duchu hudby, tanců, šermířských a divadelních vystoupení.  Drobné stánky zaplní nádvoří a umní řemeslníci předvedou výrobu svého zboží. Za doprovodu hudby předvedou své umění tanečnice. Zdatní mušketýři zaučí vaše dítka v bojovém umění.

Areál zámku bude oživován v sobotu 6. srpna od 14 hodin až do večerních hodin.

V ceně vstupenky budou zahrnuty i komentované prohlídky zámku odcházející z nádvoří každou celou hodinu od 14 do 17 hodin.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete