Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Brdy zmizelé - přednáška - Muzeum Zbiroh

02.03.2017 Zbiroh

Přijměte srdečné pozvání ve čtvrtek 2. března 2017 do zbirožského muzea na přednášku Mgr. Tomáše Makaje - " Brdy zmizelé ... "- o zaniklých brdských zákoutích, stavbách a památkách Středních Brd. Přednáška je doplněna prodejem autorových knih  s autogramiádou.          "Brdy zmizelé…"  Autor nás provede krajinou Středních Brd, která byla od roku 1949 postupně uzavírána před civilním…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Rokycany
Obec
Zbiroh

Přijměte srdečné pozvání ve čtvrtek 2. března 2017 do zbirožského muzea na přednášku Mgr. Tomáše Makaje - " Brdy zmizelé ... "- o zaniklých brdských zákoutích, stavbách a památkách Středních Brd. Přednáška je doplněna prodejem autorových knih  s autogramiádou.          

"Brdy zmizelé…"  Autor nás provede krajinou Středních Brd, která byla od roku 1949 postupně uzavírána před civilním obyvatelstvem, zavede nás na místa romantických zákoutí bývalých hájoven či na planiny po zaniklých obcí. V rámci přednášky budete moci spatřit zmizelé stavby a památky. Dozvíte se, jak vypadalo Třítrubecké údolí z pohledu tehdejších turistů, proč vznikla Záběhlá a jak vypadala. Přednáška bude doprovázena bohatým obrazovým materiálem. Pro zájemce budou k prodeji a podpisu knihy z vlastní tvorby Tomáše Makaje.
 

Těšíme se na Vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete