Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Červenec s klasickým kinem a letní pohodou v kině Dlabačov - Praha

19.07.2018 - 21.07.2018 Praha

Klasické Kino Dlabačov, které je zároveň jediným kinem na Praze 6, vás láká v červenci na filmovou novinku Mamma Mia: Here We Go Again! a českou celovečerní tragikomedii Úsměvy smutných mužů. Přijďte si odpočinout na letní muzikál anebo na český komediální snímek. Mamma Mia: Here We Go Again!Tato letní filmová pohoda se po deseti letech vrací a diváci, kteří dychtili po pokračování se konečně…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Bělohorská 24, 169 01 Praha 6 - Břevnov
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Klasické Kino Dlabačov, které je zároveň jediným kinem na Praze 6, vás láká v červenci na filmovou novinku Mamma Mia: Here We Go Again! a českou celovečerní tragikomedii Úsměvy smutných mužů. Přijďte si odpočinout na letní muzikál anebo na český komediální snímek.

 

Mamma Mia: Here We Go Again!

Tato letní filmová pohoda se po deseti letech vrací a diváci, kteří dychtili po pokračování se konečně dočkali. V druhém díle dostanete hned dva příběhy najednou lemované hudbou ABBA. Prvním příběhem se vrátíme do časů, kdy Donna (Meryl Streep) potkala otce své dcery. Byla čerstvou absolventkou univerzity a chtěla poznávat svět na řeckém ostrově. Druhý příběh se odehrává deset let po událostech v prvním dílu, kdy dcera Sophie plánuje velkolepé znovuotevření rodinného hotelu na řeckém ostrově a samozřejmě přizve všechny nám dobře známé aktéry, kterými jsou její tři "otcové". Obě vyprávění propojuje nesmrtelnými písničkami legendární skupina ABBA, můžete se zaposlouchat do hitů, které již zazněly v prvním díle, anebo písniček, které jste v prvním filmu postrádali. Herci si s radostí zopakovali vekolepý řecký mejdan. V hlavních rolích nebude chybět Meryl Streep a charismatičtí otcové: Pierce Brosnan, Colin Firth a Stellan Skarsgard. Dceru Sophie ztvárnila opět Amanda Seyfried a Lily James si pak zahraje mladou Donnu.  

Kdy?

Čtvrtek 19.7. 21:00

Sobota 21.7. 21:00

Cena: 120 Kč

 

Úsměvy smutných mužů

Tento celovečerní film, který má v českých kinech premiéru v červenci, nás zavede do protialkoholní léčebny, kde se setkávají různé osudy a postavy. Například je to bývalý reprezentant v triatlonu a účastník nejtěžšího závodu světa – Ironmana, úředník a geniální matematik, herec německého gay porna nebo otec, který zašel ve vztahu s nevlastní dcerou příliš daleko. Pod taktovkou přísné primářky poznávají, jak je lehké alkoholu propadnout, ale cesta ven v podstatě nevede. Jediný způsob je nahradit alkohol nečím jiným. Co třeba uběhnout maraton? Film je natočený podle knižního bestselleru Josefa Formánka, je místy vtipný, místy smutný. V hlavních rolích se můžeme těšit na Davida Švehlíka, Jaroslava Duška, Jaroslava Plesla a Simonu Babčákovou.  

Kdy?

Pátek 20.7. 21:00

Cena: 120 Kč

 

Kde?

 

Kino Dlabačov sídlí na Praze 6 hned vedle hotelu Orea Pyramida, který je nejlépe dostupný tramvají č. 22, 23, 25 a 97 a autobusem 143 a 194 (zastávka Malovanka) nebo 149 (zastávka Pod Královkou). V prostorách Kina Dlabačov se můžete občerstvit v místní kavárně a zpříjemnit si tak letní prázdninový večer.

Další akce v okolí

Performance František Dvořák & Jiří…

04.04.2024 - 04.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 4. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální skupinové výstavě Heuristický…

Matěj Boček / Výstup z rezidence 20…

04.04.2024 - 04.04.2024
Praha

Pragovka Gallery pořádá 4. dubna od 18 hodin prezentaci výstupu z rezidence umělce Matěje Bočka.

Comic-Con Prague 2024

05.04.2024 - 07.04.2024
Praha

Legendární událost Comic-Con popáté v Praze! Nejslavnější popkulturní festival se zaměřuje na filmy a seriály, hry,…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete