Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Loučeň

01.08.2018 - 01.09.2018 Loučeň

Těžko se najde v českých zemích někdo, kdo by neznal Večerníčka nebo Rumcajse. Obě tyto animované postavičky jsou dílem výtvarníka Radka Pilaře. Na Zámku Loučeń ve spolupráci s Českou televizí a dědici Radka Pilaře připravili tematický letní program věnovaný Radku Pilařovi "ČESKÉ POHÁDKOVÉ LÉTO", a to po celý srpen od 1.8. do 1.9. vždy v úterý, středu, čtvrtek a sobotu.Průvodcem celé této…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Loučeň, Loučeň č. p. 1
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Nymburk
Obec
Loučeň

Fotogalerie k článku

Těžko se najde v českých zemích někdo, kdo by neznal Večerníčka nebo Rumcajse. Obě tyto animované postavičky jsou dílem výtvarníka Radka Pilaře. Na Zámku Loučeń ve spolupráci s Českou televizí a dědici Radka Pilaře připravili tematický letní program věnovaný Radku Pilařovi "ČESKÉ POHÁDKOVÉ LÉTO", a to po celý srpen od 1.8. do 1.9. vždy v úterý, středu, čtvrtek a sobotu.

Průvodcem celé této akce bude Večerníček, který bude v zámeckém parku po celý den přítomen jako maskot a bude návštěvníky provádět celodenním programem.

Tato akce se bude konat v loučeňském zámeckém parku, který je proslulý svými labyrinty, a to od 1. srpna do 1. září 2018 vždy v úterý, středu, čtvrtek a sobotu. V těchto dnech bude probíhat komponovaný program na různých místech zámeckého parku.

Celou akci připravuje Zámek Loučeň ve spolupráci s Českou televizí a dědici Radka Pilaře, autora animované podoby loupežníka Rumcajse, Večerníčka a dalších pohádkových postaviček.

Večerníček v průběhu celodenního programu představí další animované hrdiny z dílny Radka Pilaře, kromě postav z rumcajsovských příběhů se návštěvníci setkají například s čarodějnicí Bukukururunou, Bobem a Bobkem, Křemílkem a Vochomůrkou nebo skřítkem Hajáskem.

Děti čeká:

> LOUPEŽNICKÁ ŠKOLA – střelba, lezení, sbírání žaludů, práce s uzly, lasem, bubnování apod. Součástí ležení bude lesní krčma, kovárna

> DĚTSKÉ PROHLÍDKY ZÁMKU S PANÍ KNĚŽNOU – naše kněžna Marie provede děti zámkem a připomene ostatní paní kněžny z pohádek

> SKLEPENÍ ČARODĚJNICE BUKUKURURUNY - vaření lektvarů, kouzla a čáry, čtení pohádek

> HAJÁSKOVA POLŠTÁŘKOVÁ DÍLNIČKA – děti si na polštářky namalují svoje motivy nebo dozdobí některý z předem připravených polštářků: knoflíky, nášivky, korálky a pod.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Poděbradský triatlon 2024 - Poděbra…

19.05.2024 - 19.05.2024
koupaliště Jezero

Závod pro malé i velké sportovce.

Kounicefest 2024 - Kounice

22.06.2024 - 22.06.2024
Kounice

Na hřišti za úřadem městyse Kounice se už potřetí bude konat zajímavý festival.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete