Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Žďár nad Sázavou

24.03.2018 Žďár nad Sázavou

"Vraždu" gumového medvídka spáchá chemická roadshow na zámku ve Žďáru nad SázavouSpirituální vyvolávání kyslíkových duchů, výroba světla a tepla v přímém přenosu nebo netradiční míchání barev či neviditelné písmo. Roadshow neboli Chemie na cestách je unikátní projekt, který zažijete v sobotu 24. března na zámku ve Žďáru nad Sázavou. Aby se všichni návštěvníci cítili komfortně, je potřeba si místo…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Žďár nad Sázavou
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Žďár nad Sázavou
Obec
Žďár nad Sázavou

Fotogalerie k článku

"Vraždu" gumového medvídka spáchá chemická roadshow na zámku ve Žďáru nad Sázavou

Spirituální vyvolávání kyslíkových duchů, výroba světla a tepla v přímém přenosu nebo netradiční míchání barev či neviditelné písmo. Roadshow neboli Chemie na cestách je unikátní projekt, který zažijete v sobotu 24. března na zámku ve Žďáru nad Sázavou. Aby se všichni návštěvníci cítili komfortně, je potřeba si místo rezervovat předem. V areálu zámku zároveň pokračuje až do konce března interaktivní výstava Hry a Klamy.

"Chemie a přírodní vědy mohou být zábava. Děti i dospělí se seznámí s různými látkami a jejich fyzikálně chemickými vlastnostmi. A třeba je začne chemie zajímat nebo dokonce bavit. Název "Vražda" gumového medvídka mě nejdřív trošku vyděsil, ale když mi odborníci ze Střední průmyslové školy chemické v Pardubicích vysvětlili princip, změnila jsem názor. Myslím, že si to návštěvníci opravdu užijí. Kapacita je však omezená, proto je nutné vyplnit rezervační formulář na našem webu," říká Lucie Herberová, marketingová ředitelka zámku ve Žďáru nad Sázavou.

Šeptejte na dálku dvaceti metrů na výstavě Hry a klamy
Provést kuličku složitým labyrintem, obtisknout své tělo nebo řešit hlavolamy mohou návštěvníci do konce března ve žďárském zámku. "Hry a klamy jsou putovní výstavou libereckého IQ parku a nabízí přes šedesát zábavných a interaktivních exponátu, na které se sahat musí. Tím se Hry a klamy liší od klasických výstav stejně jako naše Muzeum nové generace, které je součástí zámku," dodává Herberová.

CHEMICKÁ ROADSHOW

Kdy?
24. 3. v 10, 12, 14 a 16 h

Vstupné 60 Kč/os

Vzhledem k omezené kapacitě je nutná rezervace předem, a to na http://www.zamekzdar.cz/.

 

Těšíme se na vás!

 

Mapa

Další akce v okolí

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024

12.07.2024 - 13.07.2024
Zvole

Letní rodinný festival BLUE STYLE PRIMA FEST, který přináší zábavu pro celou rodinu, se nezadržitelně blíží a odtajňuje…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete