Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Cimrfest 2015 - Praha

28.02.2015 Praha

Každoročně na konci února se příznivci kvalitního bigbítu scházejí v klubu Vagon na Národní třídě, kde se koná již několikátý ročník dnes již kultovního festivalu "Cimrfest". Hlavní snahou organizátorů je vzpomenout na vynikajícího bubeníka Zdeňka Cimmermana, který zemřel v roce 2005 a zároveň nabídnout posluchačům přehlídku netradičních vystoupení s autentickou atmosférou pravého bigbítu.Na co…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
klub Vagon, Národní třída
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Každoročně na konci února se příznivci kvalitního bigbítu scházejí v klubu Vagon na Národní třídě, kde se koná již několikátý ročník dnes již kultovního festivalu "Cimrfest". Hlavní snahou organizátorů je vzpomenout na vynikajícího bubeníka Zdeňka Cimmermana, který zemřel v roce 2005 a zároveň nabídnout posluchačům přehlídku netradičních vystoupení s autentickou atmosférou pravého bigbítu.

Na co se můžete těšit

Mezi největší lákadla tohoto festivalu patří vystoupení kapel, které má posluchač možnost shlédnout již jen opravdu výjimečně. Do skupiny takových kapel se zajisté řadí například Folimanka Blues, která zde vystupuje poměrně pravidelně. Sevřené prostory klubu Vagon vytvářejí pro festival jedinečnou a zároveň silně autentickou atmosféru, která dává vzpomenout na zlatá léta tohoto oblíbeného hudebního stylu. Očekávat můžete hlasitou hudbu, netradiční zpěv, rozdováděné postavy hudebníků i živelně se proplétající těla diváků. K tomu všemu přidejte odér desítek vypitých pivních půllitrů, zjitřené vášně a především vstřícnou atmosféru všech zúčastněných. Pokud je právě tenhle typ akce tím pravým pro Vás, nemáte nad čím přemýšlet!

Cimrfest 2015

Zbrojíme na Cimrfest Je to zrovna deset let, co ve střešovické nemocnici ležel náš kamarád a bubeník Zdeněk Cimmerman v komatu, ze kterého už se nikdy neprobral. Na jeho počest, ale i na památku dalších muzikantů, kteří odešli za ním, pořádáme každoročně koncert zvaný Cimrfest. Vždy 28. února, vždy ve Vagonu na Národní třídě. Letos nám kalendář přeje, dotyčný den připadá na sobotu, tak to můžeme pořádně rozjet až do rána. Jako vždy zahrají tři kapely, jako vždy bude jednou z nich Folimanka Blues. Našimi hosty bude jeden z nejlepších českých muzikantů Mikoláš Chadima se svou kapelou MCH Band a bezva funky kapela Fanka Gang z Hořovic. Pojďte se všichni sejít, takových příležitostí už moc nebývá.

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

VIII. Euroasijský den 2024 - Praha

23.04.2024 - 23.04.2024
Škola mezinárodních a…

Srdečně zveme všechny, kteří se zajímají o kultury a náboženství z euroasijského prostoru, na den plný zajímavých…

Mikuláš Pokorný Trio 2024 - Praha

23.04.2024 - 23.04.2024
Bastion

Koncert z cyklu městské části Praha 2 – Hudba na hradbách 2024. Seskupení hudebníků, kteří se v poslední době zapsali…

Dílna všímavosti: Ruka mine bok, sl…

25.04.2024 - 25.04.2024
Meditační zahrada HAMU

PREMIÉRA V Meditační zahradě HAMU S sebou: mobil a sluchátka

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 23. duben

Dnes má svátek Vojtěch

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete