Statistika našeho portálu

  • 102 177 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Čínský národní cirkus v Liberci

18.03.2014 Liberec

Nejlepší světová akrobatická show – ČÍNSKÝ NÁRODNÍ CIRKUS – se opět vrací do České republiky s novým programem SHANGHAI NIGHTS, kterou tato mezinárodně divácky oblíbená produkce oslaví 25. výročí svého vzniku. A oslavy to budou velkolepé – Čínský národní cirkus slibuje svou nejvýpravnější a nejpropracovanější show. Jako vždy se ale můžete těšit především na špičkové dechberoucí výkony těch…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tipsport arena, Liberec
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Nejlepší světová akrobatická show – ČÍNSKÝ NÁRODNÍ CIRKUS – se opět vrací do České republiky s novým programem SHANGHAI NIGHTS, kterou tato mezinárodně divácky oblíbená produkce oslaví 25. výročí svého vzniku. A oslavy to budou velkolepé – Čínský národní cirkus slibuje svou nejvýpravnější a nejpropracovanější show. Jako vždy se ale můžete těšit především na špičkové dechberoucí výkony těch nejlepších čínských akrobatů, kteří vám předvedou umění s tradicí starší než 2000 let.

SHANGHAI NIGHTS

Nový program diváky zavede do Šanghaje – označované také za Paříž Orientu. Šanghaj byla od poloviny 20. století rychle se rozvíjejícím tavicím kotlíkem, ve kterém se mísily nejrůznější kultury, národnosti a projevy globální módy. Po tisíciletí nedotčená čínská kultura se zde postupně prostřednictvím tohoto ambiciózního přístavního města otevírala novému uspořádání světa. Vznikl tak zcela nový zázrak, který se svou rozmanitostí stal pro celou Čínu také ukazatelem na dlouhé cestě do nové doby.

 Tato zvláštní epizoda čínských dějin se samozřejmě nezastavila ani před akrobacií. Tradice a inovace se spojovaly v mnoha čajovnách, velkých divadlech i v nechvalně známých varieté a na základě osvědčeného a tradičního umění tak vznikala nová forma projevu, které vedle nahlédnutí do cizí bohaté kultury byla i odrazem nové kulturní touhy člověka po volnosti.

 Mladý soubor výjimečných artistů z Říše středu prezentuje tuto přeměnu také v aktuální show prostřednictvím svých osvědčených a jedinečných akrobatických sestav. Show bude situována do jednoho ze šanghajských barů, kde se před diváky v jedinečné atmosféře celý příběh odehraje. Vydejte se tedy s nejlepšími akrobaty z Asie na cestu plnou dojmů z cizí kultury a nechejte se okouzlit putováním mezi nejrůznějšími dobami a světy.

Informace o obsazení

V tomto programu uvidí diváci nejlepší akrobaty z Číny, kteří předvedou bezkonkurenční a neopakovatelnou show, jejíž základ vychází z tradice starší 2 000 let. Poutavý příběh vyprávěný v češtině, úchvatná hudba, dech-beroucí výkony a strhující akrobatická čísla - to vše je typické pro všechna vystoupení Čínského národního cirkusu. "Vnitřní síla" Chi Kung, díky které se akrobaté stávají imunními vůči čepelím dýk, hadí muži a ženy, stoje na rukou a salta, kouzlení a dále také "Chiao Ti" reprezentující zápasení a simulaci zvířecích pohybů v bojových tancích.

 Jejich vystoupení v evropských metropolích vidělo již více než 8,5 milionů návštěvníků a soubor vždy sklízí bouřlivé neutuchající ovace po každém akrobatickém čísle. Je to způsobeno také unikátností projektu, umělci Čínského národního cirkusu nemají po světě žádnou konkurenci a nastavují opravdu vysokou laťku, ke které se zatím nikomu nepodařilo ani přiblížit, natož ji překonat. Z hlediska počtu vystoupení a prodaných vstupenek je Čínský národní cirkus historicky nejúspěšnější celovečerní akrobatickou show.

Vstupné:

390,- 590,- 790,- 990,- Kč

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

S rodinou do Vesce 2024 - Liberec

19.05.2024 - 19.05.2024
Sportovní areál Vesec

Den plný zábavy, hudby a atrakcí pro děti, jejich rodiče a prarodiče. Program pro rodiny s nejmenšími dětmi, pro…

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 16. duben

Dnes má svátek Irena

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete