Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Co dělá pilot a letuška?

23.09.2017 - 24.09.2017 Praha

S PŘÍCHODEM NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU ODSTARTUJE V GALERII HARFA DALŠÍ DÍL EDUKATIVNÍHO SERIÁLU "ČÍM BUDU?". A ŽE JE ROZHODNĚ NA CO SE TĚŠIT! 23. A 24. ZÁŘÍ OD 13-19 HODIN OVLÁDNOU PROSTORY OBCHODNÍHO CENTRA PILOTI A LETUŠKY. NA DĚTI ZDE ČEKÁ BOHATÝ ZÁBAVNÝ PROGRAM, KTERÝ SI ALE ZAJISTÉ UŽIJÍ I JEJICH RODIČE. Mají vaše ratolesti rádi letadla? Nebo dokonce sní o tom, že až vyrostou, stanou se pilotem…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

S PŘÍCHODEM NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU ODSTARTUJE V GALERII HARFA DALŠÍ DÍL EDUKATIVNÍHO SERIÁLU "ČÍM BUDU?". A ŽE JE ROZHODNĚ NA CO SE TĚŠIT! 23. A 24. ZÁŘÍ OD 13-19 HODIN OVLÁDNOU PROSTORY OBCHODNÍHO CENTRA PILOTI A LETUŠKY. NA DĚTI ZDE ČEKÁ BOHATÝ ZÁBAVNÝ PROGRAM, KTERÝ SI ALE ZAJISTÉ UŽIJÍ I JEJICH RODIČE.

 

Mají vaše ratolesti rádi letadla? Nebo dokonce sní o tom, že až vyrostou, stanou se pilotem či letuškou? Udělejte jim radost a poslední zářijový víkend vyrazte společně s nimi do Galerie Harfa. Těšit se můžete na zábavný program připravený ve spolupráci s Leteckým muzeem Kbely a modelářskými kroužky. Partnerem akce jsou České aerolinie.

 

Edukativní program "Čím budu?" s tématem pilot/letuška vzniká za podpory Leteckého muzea Kbely a modelářských kroužků. V průběhu soboty a neděle se malí i velcí návštěvníci Galerie Harfa mohou těšit na pestré výstavy – expozici uniforem, ukázku maket letadel či přehlídku fotografií ze závodů v letecké akrobacii. Chybět nebude ani modelářská dílna. Na akci dorazí také civilní, vojenský a letecký technik. Od nich se zvídavější návštěvníci mohou v rámci projekcí instruktážních videí a přednášek dozvědět řadu dalších zajímavých informací.

Velkým lákadlem je také zajímavá soutěž. Vyfoťte se u banneru s letadlem Českých aerolinií a fotku vložte do aplikace na facebookových stránkách Galerie Harfa. Z nahraných fotografií vyberou zástupci Českých aerolinií tu nejlepší a jejího autora odmění dvěma letenkami po Evropě. Tvůrci tří snímků s největším počtem hlasů obdrží dárkové poukazy na nákupy v Galerii Harfa.

 

Letošní série "Čím budu?" má úspěšně za sebou již dva díly tohoto edukativního seriálu. V dubnu v Galerii Harfa proběhlo představení povolání floristy a zahradníka a v červnu se návštěvníci měli možnost blíže seznámit s profesí hasiče. Po aktuálním díle pilot/letuška seriál koncem listopadu zakončí profese strojvůdce.

Další akce v okolí

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Matěj Boček / Výstup z rezidence 20…

04.04.2024 - 04.04.2024
Praha

Pragovka Gallery pořádá 4. dubna od 18 hodin prezentaci výstupu z rezidence umělce Matěje Bočka.

Performance František Dvořák & Jiří…

04.04.2024 - 04.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 4. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální skupinové výstavě Heuristický…

Comic-Con Prague 2024

05.04.2024 - 07.04.2024
Praha

Legendární událost Comic-Con popáté v Praze! Nejslavnější popkulturní festival se zaměřuje na filmy a seriály, hry,…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete