Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Creative World Praha otevírá

13.12.2014 Praha

V Praze otevře Creative World - unikátní prostor pro rodiny s dětmi či přátele. Čeká Vás poznávání, tvoření a hry napříč věkem.Creative World je místem pro všechny, kdo chtějí více než jen skákací hrady, klouzačky do kuliček a párek v rohlíku či hranolky pro děti.  V Praze bude slavnostně otevřen 13. 12. 2014 v 10.00 hodin Creative World ve spolupráci dvou maminek Heleny Neumannové a Mileny…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
AVION Shopping Park, Skandinávská 15a, Praha 5
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

V Praze otevře Creative World - unikátní prostor pro rodiny s dětmi či přátele. Čeká Vás poznávání, tvoření a hry napříč věkem.

Creative World je místem pro všechny, kdo chtějí více než jen skákací hrady, klouzačky do kuliček a párek v rohlíku či hranolky pro děti.  

V Praze bude slavnostně otevřen 13. 12. 2014 v 10.00 hodin Creative World ve spolupráci dvou maminek Heleny Neumannové a Mileny Krčálové, IKEA AVION parku Zličín a rybářství Kolář. Nové unikátní místo pro volný čas rodin s dětmi nabídne originální koncept zábavy pro všechny generace a nadchne milovníky dobrého a kvalitního jídla se specializací na čerstvé ryby rybářství Kolář, maso, ovoce, zeleninu a mléčné výrobky od nejlepších farmářů v ČR.

Do Creative world, který nyní roste vedle IKEA Zličín, nebude vybíráno vstupné, platit budou návštěvníci jen za zážitek, který si v den návštěvy chtějí užít. Tvořit, poznávat, vonět, hrát si nebo ochutnávat budou na různých úrovních obtíží malé děti, větší i dospělí.

Creative World  je novým konceptem zábavního areálu pro dospělé i děti, který se mění s jarem, létem, podzimem i zimou tak, jako příroda kolem nás. Creative World využívá tradic a svátků země, ve které se nachází. Všechny suvenýry, dekorace či dárky, které si návštěvníci vyrobí a posléze odnesou, jsou založeny na tvořivosti, hádání a kvízech, řešení úloh či příběhu a rozuzlení.

"Creative World vznikl na základě neuspokojivé nabídky zábavy a volnočasových areálů v Evropě, nikoliv pouze v ČR. Omezená nabídka nás vedla k tomu, abychom nekritizovaly, ale realizovaly. Jezdit na horských drahách a jíst hranolky a hamburgery, sedět v 4D kině a nechat se unášet příběhem, je sice fajn, ale jednou za rok to stačí," shodují se Helena Neumannová a Milena Krčálová, hlavní protagonistky Creative World.  

ATMOSFÉRA CREATIVE WORLD
Creative World tvoří venkovní a interiérový areál. Návštěvník vstupuje do přírodou vonícího prostoru s tématem české zahrady. Od  dekorací a nábytku, přes šťavnatou naučnou stezku národního bohatství se svými kvízy a šiframi, až po tvořivé altány pro maminky, děti, babičky i tatínky kutily. Dětem nabídne pohádkové kouty a prostor pro malou procházku zahradou ve čtyřech ročních obdobích se zážitky, které příroda nabízí. Všem napříč věkovou kategorií nabídne aktivní odpočinek. Návštěvníky vždy doprovodí příjemná hudba s českými písničkami pro děti, přírodními a pohádkovými zvukovými efekty pro skutečný návrat do dětství a pohádky.

UKÁZKA VELMI BOHATÉHO PROGRAMU PRO MALÉ I VELKÉ

  • Creative Altán či Perníková chaloupka 
  • Vílí altán s mušlí a perlovým pokladem 
  • Brouzdání pískem a v pohádce v teplých měsících 
  • Archeologické naleziště lastur, fosilií, kostí, kamenin či šperků 
  • Naleziště drahých kamenů a zlata (od jara do podzimu) 
  • Ježibabí doupě s drahokamy 
  • Kouzelná vrba 
  • Samoobslužná relaxační hala, která nabídne deskové hry pro rodinu, přátele, týmy i velkou skupinu s Honzou Vodičkou z Holoubkova, autorem několika úspěšných her v Evropě  
  • Druming zóna Baff Ole bubnující music nábytek a zóna pro workshopy s bubeníkem a tanečníkem
  • Papírový svět - zóna pro stavbu domů, mostů, hradů, zámků, doupat, chaloupek z obřích kartonových kostek a kvádrů
  • Spousta tvorby jako malování na kameny, decoupage a mnoho dalšího 


STEZKY, KDE SE NIKDO NENUDÍ

  • Zahradnictví - zkouška znalostí z české přírody a zahrady 
  • Farma - ochutnávka šťáv z českých plodů a bylinek, medu lesního, květového, lesního či lučního a jeho přínos našemu zdraví. Příprava vlastní svačinky dětí z ovoce, zeleniny a aktuálních čerstvých surovin 
  • Tradice z českého kalendáře - do kterého měsíce zařadí maminka, tatínek či babička s dětmi vyřezanou píšťalku z vrbového dřeva? Zjistit lze v domečku Tradice z českého kalendáře
  • U zvířátek - kdo to zpívá? Pozná maminka, tatínek či děti zpěv našich ptáků? Kterou rybu jste chytili? Jak se oblékne myslivec? 
  • Fámy a pověsti staré Prahy, královské klenoty nebo móda od prvobytně pospolné společnosti až dvacáté století a mnoho dalšího 


Narozeninová zóna nabídne prostor pro nejrůznější oslavy malých i velkých skupin. Zóna nabídne aroma bar, české dobroty a spoustu chytrých her pro vzájemné poznávání členů rodiny, klubu, týmu i party přátel.

POZNÁNÍ I PRO NEJMENŠÍ
1. VENKOVNÍ MEGAPUZZLE  - život na statku a v lese (pro děti od 3 do 9 let)
2. MEDÁRNA /se stáčírnou medu lipového, květového, lesního, kvízy a šifry z medu, dekorace i kvízy a šifry
3. POHÁDKOVÁ ZAHRADA - bylinky a plody hrou i čichem (pro děti od 3 let)

DOJÍCÍ KRÁVA S ČESTVÝM MLÉKEM a PĚČE O KONĚ, OVCE, KUŘATA A FARMU PRO MALÉ DĚTI
BABY ZONA (do 3 let) s prvky pro rozvoj jemné motoriky

POHYB V CREATIVE WORLD
Kopec radovánek se promění s nabídkou v každém ročním období - v zimě sáňkujeme, v létě otevřeme SLÁMOVÉ BLUDIŠTĚ

NUDIT SE NEBUDOU ANI TATÍNKOVÉ A MAMINKY
Pro dospělé je například připraven program, kde mohou vyzkoušet svoje znalosti o vínech nebo historii chmelu, k tomu všemu samozřejmě koštovat, prověříme znalost myslivosti, rybaření a koloběhu života v přírodě a potravinovém řetězci.

OD ZÁBAVY K DOBRÉMU JÍDLU OD ČESKÝCH FARMÁŘŮ
To nejlepší z masa, ryb, mléka, bylinek, rostlin i ovoce a zeleniny nabídnou čeští farmáři v Creative World, kteří patří do Asociace soukromého zemědělství v ČR sdružující přes sedm tisíc sedláků. Řadí se k nim chovatelé zvířat, kteří budou dodávat čerstvé hovězí, vepřové i kuřecí. Nebude chybět Angus maso z Kunclova Mlýnu nebo od farmáře Šebelky z Jižních Čech. Největší lahůdkou se však bezpochyby stanou speciality z českých ryb z Rybářství Kolář s produkcí pstruhů, sivenů, amurů, candátů, kaprů či štik ze 150 rybníků z překrásné přírody Vysočiny.

Ryby budou hrát hlavní roli také při výrobě speciálních rybích lahůdek, které bude dodávat lahůdkářství Tržan z Čelákovic.

Rybárna
V Creative World bude možné denně nakupovat čerstvé sladkovodní ryby z Rybářství Kolář ze 150 rybníků Vysočiny. Ryby si lze vychutnat na místě z grilu v Relaxační hale nebo si je upravit se svými blízkými doma.

Kvalitní káva nesmí chybět
Mezi italskými výrobci kávy společnost Dersut zaujímá jedno z předních míst, obzvláště co se týká kvality výroby. Společnost vznikla v Coneglianu po 2. světové válce. Kořeny společnosti však sahají až do 12. století. Zakladatelem Dersut Caffé SpA je hrabě dr. Vincenzo pocházející z rodu Caballiniů z Sassoferrata. Poté, co založil v roce 1949 Dersut SpA hrabě Vincenzo, byl také mezi zakladateli "Benátského společenství pražičů kávy" (GTTC), budoucí "Asociace", které byl po dvacet let prezidentem a následně prezidentem honorárním. Společnost pražičů trojích Benátek
(následník GTTC ) kromě jiného vydalo "Certifikát kvality" a navrhl značku "Italské kvalitní espresso".

Pohoda s lahodným čajem Bioteque
Mezi nabídkou občerstvení samozřejmě nebudou chybět vysoce hodnotné BIO čajové směsi značky Bioteque v mimořádné kvalitě. A protože něco dobrého se rádo i ukazuje, nejsou barevné velkolisté čajové směsi nasekány najemno v čajových sáčcích, ale viditelně naplněny ve velkých aromatických skleněných nádobách. Tak lze různé BIO čaje vidět, cítit, ochutnat, jednoduše řečeno: "zažít radost z čaje". Všechny čajové směsi BIOTEAQUE podléhají přísné kontrole ve smyslu nařízení EG-ÖKO (BIO-certifikát).

OTEVÍRACÍ DOBA PRO ZIMNÍ MĚSÍCE

PONDĚLÍ AŽ PÁTEK: 10.00 až 17.00
SOBOTA AŽ NEDĚLE: 09.00 až 18.00

OTEVÍRACÍ DOBA PRO LETNÍ MĚSÍCE

PONDĚLÍ AŽ PÁTEK: 10.00 až 19.00
SOBOTA AŽ NEDĚLE: 09.00 až 19.00

Pro organizaci setkání rodiny, klubu, týmu nebo rezervací oslav a soutěžích: rezervace@creativeworld.cz

Těšíme se na Vás!

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Stejšn s Barbie uklidí Babu 2024 - …

21.04.2024 - 21.04.2024
Stanice techniků DDM…

V neděli 21. dubna 2024 bude Stanice techniků společně s Barbie a organizací Uklízení je hračka zvelebovat okolí…

Noční koloběžkování 2024 - Praha

27.04.2024 - 27.04.2024
Topsports centrum -…

Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete