Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Czech Photo Centre představí to nejlepší z desetileté historie agentury Noor - Praha

13.10.2017 - 03.12.2017 Praha

Czech Photo Centre představí to nejlepší z desetileté historie agentury NOORTřináct světově proslulých fotografů agentury NOOR představí od 13. října multižánrové T. Expozice NOOR BY NOOR připomene práce jednotlivých autorů, k nimž patří například Yuri Kozyrev, Kadir van Lohuizen nebo Francesco Zizola. Fotografové agentury NOOR dokumentují v různých koutech zeměkoule aktuální události a problémy,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Czech Photo Centre, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Czech Photo Centre představí to nejlepší z desetileté historie agentury NOOR

Třináct světově proslulých fotografů agentury NOOR představí od 13. října multižánrové T. Expozice NOOR BY NOOR připomene práce jednotlivých autorů, k nimž patří například Yuri Kozyrev, Kadir van Lohuizen nebo Francesco Zizola. Fotografové agentury NOOR dokumentují v různých koutech zeměkoule aktuální události a problémy, které se tam právě odehrávají.

"Czech Photo Centre slaví rok od zahájení provozu. Vloni jsme začínali pracemi VII Photo Agency. Výstava NOOR BY NOOR je důstojným pokračovatelem myšlenky, která je postavena na tom, že chceme přinášet to nejlepší, co světová i domácí fotografická scéna v současnosti nabízí. Agentura NOOR má navíc tento rok deset let od svého založení. Bude to tak hned několik oslav najednou," vysvětluje Veronika Souralová, ředitelka Czech Photo Centre. Výstavu v Czech Photo Centre osobně uvede na vernisáži 12. října Clement Saccomani, ředitel agentury NOOR. Ten je také jedním z porotců letošního ročníku soutěže Czech Press Photo. Zároveň s ním bude na vernisáži představena celá mezinárodní porota, která v následujících dnech zasedne v Czech Photo Centre a vybere nejlepší snímky roku 2017.

Agentura NOOR dokumentuje občanské a politické nepokoje, otázky životního prostředí, války, hladomor a přírodní katastrofy po celém světě. U příležitosti desetiletého výročí od svého založení jsou na výstavě NOOR BY NOOR vybrány fotografie, které pocitově nejlépe odráží to, co se váže k NOOR jako skupině: konfrontace s dominantním příběhem, který má být inspirován empatií a jednáním prostřednictvím vizuálního vyprávění s integritou a vášní.

Expozice

bude v Czech Photo Centre otevřena pro veřejnost každý den kromě pondělí až do 3. prosince. V úterý až pátek bude výstava přístupná od 11.00 do 18.00 hodin, o víkendu vždy od 10.00 do 18.00 hodin. Vstupné činí 50 a snížené pak 30 korun. Galerie sídlí na adrese Seydlerova 2835/4 v blízkosti stanice metra Nové Butovice. Další informace o výstavě NOOR BY NOOR a agentuře NOOR lze rovněž nalézt na adresách www.czechphotocentre.cz a www.noorimages.com.

 

Těšíme se na vaši návštěvu.

Další akce v okolí

Jak vzniká výstava? II. / Neděle pr…

28.04.2024 - 28.04.2024
Pragovka Gallery,…

V neděli 28. dubna v 15:00 hodin bude odpoledne v Pragovka Gallery opět věnováno rodinám. Nedělní program s názvem Jak…

7. Jarní výstava potkanů 2024 - Pra…

11.05.2024 - 11.05.2024
Praha

7. Jarní výstava potkanů

Open House Praha 2024

13.05.2024 - 19.05.2024
Praha

Přátelé architektury a designu, máme pro vás skvělou zprávu! Festival Open House Praha se vrací tento rok ve velkém…

Svět knihy Praha 2024 oslaví Kafku …

23.05.2024 - 26.05.2024
Praha

Výstaviště v Holešovicích opět přivítá příznivce literatury. 29. ročník mezinárodního knižního veletrhu a literárního…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete