Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dany Laurentová: DRAHOUŠKOVÉ

22.11.2013 Prachatice

DIVADLO KALICHPředstavení cyklu předplatného řady APo velkém úspěchu poslední společné inscenace, hitu Bez předsudků, jež je stále na repertoáru a všude se setkává s vyprodanými sály, se Jana s Pavlem objevují v hlavních rolích komedie francouzské autorky Dany Laurentové Drahouškové. Tato komedie patří k tomu nejlepšímu, co v současné době nabízí divadelní Paříž, v níž si okamžitě získala srdce…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

DIVADLO KALICH
Představení cyklu předplatného řady A
Po velkém úspěchu poslední společné inscenace, hitu Bez předsudků, jež je stále na repertoáru a všude se setkává s vyprodanými sály, se Jana s Pavlem objevují v hlavních rolích komedie francouzské autorky Dany Laurentové Drahouškové. Tato komedie patří k tomu nejlepšímu, co v současné době nabízí divadelní Paříž, v níž si okamžitě získala srdce diváků. Drahouškové jsou komedií pro pět herců, která se velice vtipnou, neotřelou a výstižnou formou zabývá otázkou fungování rodiny v jednadvacátém století, tedy otázkou, jež je i u nás aktuální a stále palčivější. Pierre právě přijde o místo ředitele velké televizní stanice, Marion naopak začíná slavit úspěchy na konkurenčním kanále. Do už tak napjaté situace přichází Mariin první manžel, rozený dobrodruh Francois s žádostí o poskytnutí přístřeší na pár dní a dcera Julie chce rodičům představit svého snoubence Alexandra... zkrátka je nade vše jasné, že to naši Drahouškové nebudou mít jednoduché...!
Hrají: Marion: Jana Paulová, Pierre: Pavel Zedníček,
Francois: David Suchařípa, Julie: Anežka Svobodová
Alexander: Jiří Kohout, překlad: Alexander Jerie, režie: Petr Novotný, scéna: Ivo Žídek, kostýmy: Lucie Loosová. Délka představení 115 min (přestávka 15 min.)

Vstupné:

přízemí: 280,- Kč, balkon: 260,-Kč
 
 
Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete