Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Den bez bariér v Českém Krumlově

12.09.2015 Český Krumlov

Vážení hosté, milí přátelé,v závěru vrcholné letní turistické sezóny si Vás dovolujeme pozvat na každoroční tradiční setkání "bez bariér" v historickém centru města Českého Krumlova. Letošní, již dvanáctý ročník, se opět představí na prvním nádvoří českokrumlovského zámku.Zámek nabídne prohlídku speciálně upraveného okruhu atraktivních zámeckých interiérů v doprovodu průvodců. Pro ty z Vás, které…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Vážení hosté, milí přátelé,

v závěru vrcholné letní turistické sezóny si Vás dovolujeme pozvat na každoroční tradiční setkání "bez bariér" v historickém centru města Českého Krumlova. Letošní, již dvanáctý ročník, se opět představí na prvním nádvoří českokrumlovského zámku.

Zámek nabídne prohlídku speciálně upraveného okruhu atraktivních zámeckých interiérů v doprovodu průvodců. Pro ty z Vás, které kromě poznání láká i trocha romantiky a dobrodružství, jsou opět přichystány oblíbené plavby na vorech po řece Vltavě, prohlédnout si budete moci i tajemné podzemí grafitového dolu, do jehož štol Vás zaveze důlní vláček. Nebude chybět ani prohlídka města pro vozíčkáře a zrakově postižené s doprovodem profesionálního průvodce. Na Vaši návštěvu jsou toho dne připravena i významná muzejní a galerijní zařízení ve městě.

Věříme, že Vám letošní programová nabídka přijde vhod a že společně opět prožijeme den plný zážitků, radosti, nových objevů a přátelských setkání.

Podrobný bohatý program

 

Těšíme se na Vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete