Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Den dětí - Frýdek Místek

27.05.2017 Frýdek-Místek

Dětský den bude letos filmovýTradice dětských dnů, které otevírají sezónu letních kulturních akcí, pokračuje i v roce 2017. Letos bude dětský den filmový. Malým návštěvníkům, ale i jejich rodičům, nabídneme zážitky, s nimiž se letos mohou setkat úplně poprvé. Dětský den se, stejně jako loni, bude konat v sadech Bedřicha Smetany a v Nové scéně Vlast.Na pódiuDětský den zahájíme koncertem skupiny…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Altán ve Smetanových sadech Frýdek-Místek
Oblast
Moravskoslezsko
Kraj
Moravskoslezský kraj
Okres
Frýdek-Místek
Obec
Frýdek-Místek

Fotogalerie k článku

Dětský den bude letos filmový

Tradice dětských dnů, které otevírají sezónu letních kulturních akcí, pokračuje i v roce 2017. Letos bude dětský den filmový. Malým návštěvníkům, ale i jejich rodičům, nabídneme zážitky, s nimiž se letos mohou setkat úplně poprvé. Dětský den se, stejně jako loni, bude konat v sadech Bedřicha Smetany a v Nové scéně Vlast.

Na pódiu

Dětský den zahájíme koncertem skupiny Mňága a Žďorp. To udělá radost hlavně těm, kteří se nedostali na jejich vyprodaný dubnový koncert ve Stounu.  Mňága má letos turné ke svým třicátým narozeninám, vezměte děti na kapelu svého mládí a zkuste jim vysvětlit, co znamená její veselý název. Těšte se i na písničky z nového alba Třínohý pes. Děti pak roztančí DJka Lednička a zpěvačka Kaczi se svou show s papouškem Rio.

Soutěžní cesta a zábavné atrakce

Děti čekají hry, soutěže, poníci, klauni, bejbypunkové kadeřnictví a malování na tvář. Hopsavé děti určitě nadchnou skákací atrakce. Na hlavní soutěžní cestě se tradičně podílí i Knihovna F?M. Příjemným bonusem bude několik stolních fotbálků a ušaté hopsací míče, bubklinkový workshop a mnoho dalšího. Přijďte si to s dětmi do parku všechno vyzkoušet.

Projekce, prohlídka promítací kabiny a fotokoutek

Jak už název letošního ročníku napovídá, Nová scéna Vlast nebude sloužit jen k projekci pohádek. Kromě filmového pásma z dílny Anifilmu letos otevřeme tajemnou komnatu promítací kabiny a děti tak budou mít jedinečnou možnost podívat se, odkud se vlastně pohádky promítají a jak to celé funguje. Prohlídky budou probíhat vždy v celou, a to v 15.00, 16.00 a 17.00. Ve foyer kina bude fotokoutek, tam se mohou děti nechat vyfotit tak, že budou vypadat, jako by byly přímo ve filmu. Ve foyer bude i malá dílna, kde si děti vyrobí z připravených materiálů jednoduché optické hračky.

Program v Sadech Bedřicha Smentany:

14.00 Mňága & Žďorp
15.30 DJ Lednička
16.30 Show s Kaczi a papouškem Rio
17.30 DJ Lednička
18.30 Kaczi

Tak neváhejte a přijďte!!!

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete