Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Den s Integrovaným záchranným systémem - Frýdek Místek

10.06.2017 Frýdek-Místek

V sobotu 10. června od 9 do 13 hodin se na Zámeckém náměstí ve Frýdku uskuteční Den s integrovaným záchranným systémem. Na své si přijdou děti i dospělí. Připraveny budou dynamické ukázky záchranářských prací plné akce a napětí, k vidění budou zásahová vozidla a chybět nebude ani doprovodný program se soutěžemi.Svou činnost na akci představí hasiči, záchranáři, policisté, strážníci, členové…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V sobotu 10. června od 9 do 13 hodin se na Zámeckém náměstí ve Frýdku uskuteční Den s integrovaným záchranným systémem. Na své si přijdou děti i dospělí. Připraveny budou dynamické ukázky záchranářských prací plné akce a napětí, k vidění budou zásahová vozidla a chybět nebude ani doprovodný program se soutěžemi.

Svou činnost na akci představí hasiči, záchranáři, policisté, strážníci, členové horské služby a nově se bude prezentovat také Armáda ČR. Návštěvníci budou moci nahlédnout do policejních nebo hasičských vozidel, ale také například do armádního obrněného transportéru Pandur. Atraktivní jistě budou dynamické ukázky záchranářů, přítomní zhlédnou například zadržení zloděje služebním policejním psem nebo zajištění místa a likvidace následků úniku chemické látky. V rámci doprovodného programu se představí taneční skupiny Dancepoint a Funky Beat a u stánků Střediska volného času Klíč a Terénní služby Rebel se budou moci děti zapojit do soutěží a vyhrát například drobné předměty s reflexními prvky, které zvyšují bezpečnost při pohybu na vozovce.

Náměstí bude po dobu akce uzavřeno. Autobusová zastávka linky č. 7 "Zámecké náměstí" bude v době od 6 do 14 hodin zrušena a nahrazena zastávkou "Revoluční". Řidiči budou muset svá vozidla zaparkovat například na parkovištích pod magistrátem na ulici Těšínská, na ulici na Blatnici nebo na zpevněné ploše vedle Kauflandu na ulici Zámecká. Svatebčanům, kteří pojedou na zámek k obřadu, bude vjezd na náměstí umožněn, a to z ulice Zámecká. Dopravu budou na místě usměrňovat policisté spolu se strážníky.
Akci pořádá statutární město Frýdek-Místek

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete