Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Deník fejsbukové Lucie Nachtigallové

11.05.2016 Ostrava

středa 11. května v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava Jak vypadá život matky, která má tři děti a také neobyčejný smysl pro humor? Pomocí statusů na Facebooku, ve kterých se budete možná poznávat i vy, sdílí každodenní radosti a strasti. Při čtení se nepřestanete usmívat. Proč ji napadlo vytvořit stránku na Facebooku a nazvat ji Deník fejsbukové matky, vám řekne autorka v Domě knihy…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

středa 11. května v 16.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

 

Jak vypadá život matky, která má tři děti a také neobyčejný smysl pro humor? Pomocí statusů na Facebooku, ve kterých se budete možná poznávat i vy, sdílí každodenní radosti a strasti. Při čtení se nepřestanete usmívat. Proč ji napadlo vytvořit stránku na Facebooku a nazvat ji Deník fejsbukové matky, vám řekne autorka v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz ve středu 11. května.

 

Knížka je naprostým unikátem. Je to totiž zřejmě jediná kniha na světě, která je napsaná pouze s pomocí statusů. V knize nenajdete klasický začátek a konec, nemá strhující děj ani kladného či záporného hrdinu. Je plná obyčejných, ale přesto neuvěřitelných a vtipných minipříběhů, které přináší sám život. Příběhů matky tří dětí, věčně pracujícího manžela, psa, želvy, šneků a několika koček. Matky, která má neobyčejný smysl pro humor, sebeironii a schopnost vypointovat své příběhy coby maminky na mateřské dovolené do statusů, ve kterých se budete možná poznávat  i vy a u jejichž čtení se budete  nepřetržitě usmívat.  Knížka, kterou (a v tomto případě nejde o klišé) napsal s úsměvem na rtech sám život. Peripetie z jejího života sledují denně desítky tisíc lidí na facebookové stránce Deník fejsbukové matky.

 

Lucie Nachtigallová, absolventka Fakulty sociálních věd UK, přispívala do tištěných médií jako novinářka už od šestnácti let. Postupně zastávala post produkční, dramaturgyně a šéfredaktorky pro řadu českých deníků, časopisů a televizí. Mnoho let žila a pracovala ve Velké Británii, Španělsku a Itálii. Mimo jiné natáčela pro americkou televizní společnost CNBC dokumentární sérii The Players o nejbohatších podnikatelích světa. Je spolumajitelkou firmy Velká dobrodružství. Z manželství s Františkem Nachtigallem, který působí v médiích, má tři děti (osmiletá dvojčata a sedmiletou dcerku). Pokud zrovna neleze s dětmi po horách, cvičí pilates a jezdí na koni.

 

Sbíráme víčka s E-vičkou na podporu Moravskoslezského spolku na ochranu zvířat. Jako Dům knihy KNIHCENTRUM.cz jsme spustili charitativní akci, díky které budeme dlouhodobě podporovat Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat. Za darování většího počtu  víček si můžete vybrat slevu na knihu či slevu v naší kavárně.

Během měsíce května se zúčastněte slosování o vstupenky do expozice Světa techniky v Ostravě.

Po celý měsíc květen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce "Čím více KNIH nakoupíš, tím větší SLEVU máš". Akce platí do 31. 5. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

 

Sledujte nás na webu a FB:

http://www.knihcentrum-ostrava.cz/news

https://www.facebook.com/KNIHCENTRUMcz-D%C5%AFm-knihy-253392878145940/?fref=ts

 

www.knihcentrum-ostrava.cz

Mapa

Další akce v okolí

Královský košt Ostrava 2024

01.11.2024 - 01.11.2024
Kulturní centrum Akord…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Čarodějnice na Slezskoostravském hr…

27.04.2024 - 27.04.2024
Slezskoostravský hrad

Oblíbené čarodějnice se po několikaleté pauze vrací na Slezskoostravský hrad.

B4 Závěrečný koncert 70. sezóny 202…

02.05.2024 - 02.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

P4 Závěrečný koncert 70. sezóny II …

03.05.2024 - 03.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 23. duben

Dnes má svátek Vojtěch

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete