Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dětský den rybářských slavností s Jakubem Vágnerem

31.05.2017 - 03.06.2017 Červené Janovice

Krásné prostředí jezera Katlov  3. června přivítá dnes již tradiční dětský den. Od samého rána zde pro rodiče a jejich děti bude připraven bohatý program plný nejen dobrodružství, ale také zábavy. Nejmenší děti se mohou těšit na své pohádkové kamarády – Shreka, Fionu, Křemílka a Vochomůrku, Rusalku, Ariel a spoustu dalších. Zaskotačit si mohou v zábavním parku Crocodilino, na skákacím hradu…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Krásné prostředí jezera Katlov  3. června přivítá dnes již tradiční dětský den. Od samého rána zde pro rodiče a jejich děti bude připraven bohatý program plný nejen dobrodružství, ale také zábavy. Nejmenší děti se mohou těšit na své pohádkové kamarády – Shreka, Fionu, Křemílka a Vochomůrku, Rusalku, Ariel a spoustu dalších. Zaskotačit si mohou v zábavním parku Crocodilino, na skákacím hradu Českých drah a užít si mohou i spoustu dalších pohádkových atrakcí. Na děti zde čekají také hastrmanské dílničky, kde se děti naučí starým hastrmanským řemeslům.

 

Celý dětský den se odehrává v areálu jezera Katlov, a tak samozřejmě nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny spoustu nového. Pokud je pro někoho životním snem vyrazit na ryby se světoznámým dobrodruhem, pak bude mít jedinečnou šanci vyhrát v tombole právě jeden takový den s Jakubem Vágnerem. Velkým lákadlem jsou také přednášky o výpravách do Amazonie a dalších nebezpečných koutů světa, které samozřejmě k akci pro celou rodinu patří. Nebude chybět ani autogramiáda a návštěvníci si budou moci prohlédnout akvarijní expozici sladkovodních ryb, které se skrývají pod hladinou jezera Katlov. Vzácné dravce dětem představí sokolníci. Pro milovníky pejsků jsou připraveny ukázky sportovní kynologie, mushingu, dogfrisbee a předvedení práce s vodicími a asistenčními psy.

 

Součástí programu jsou také hudební vystoupení. Po svém návratu z amerického angažmá vystoupí  Adam Mišík. Za pozornost stojí také koncerty kapel Qeen revival, Handa Banda a unikátní ženská hudební kapela Vesna, která propojuje folklór, klasickou hudbu a jazz. K dětskému dni také neodmyslitelně patří kapela Maxim Turbulenc! Tato událost bude také opravdovou oslavou rybaření, protože dojde zároveň k vyhlášení evropských juniorských šampionů, kteří na Katlově budou od středy do soboty měřit svoje síly v chytání kaprů. Občerstvení po dobu celé akce bude zajištěno.

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete