Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dětský máj na Dlabačově

20.05.2017 - 28.05.2017 Praha

Kino Dlabačov si připravilo program i pro ty nejmenší.  Těšit se můžete na promítání oblíbených dětských pohádek, které děti milují. A tak neváhejte a vyrazte s dětmi do kina na legendární pohádku Šmoulové, Červená želva, Kubo a kouzelný meč, Špalíček, Příšerky pod hladinou a další! Děti pohádky milují, a tak se s nimi na chvíli vraťte do dětských let a nechte se unášet kouzlem pohádkové říše.…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Kino Dlabačov si připravilo program i pro ty nejmenší.  Těšit se můžete na promítání oblíbených dětských pohádek, které děti milují. A tak neváhejte a vyrazte s dětmi do kina na legendární pohádku Šmoulové, Červená želva, Kubo a kouzelný meč, Špalíček, Příšerky pod hladinou a další! Děti pohádky milují, a tak se s nimi na chvíli vraťte do dětských let a nechte se unášet kouzlem pohádkové říše.

 

·  Červená želva

Sobota 20. 5. ve 13:30

Vstupné 80,00

Příběh trosečníka na tropickém ostrově, obydleném želvami, kraby a ptáky, je zároveň univerzálním příběhem všech zásadních okamžiků v životě člověka. O sebepoznání, lásce, rodičovství i střídání generací vypráví oscarový režisér Michaël Dudok de Wit beze slov, jen s pomocí řemeslně dokonalé animace. Magický snímek, srozumitelný napříč generacemi i kontinenty, získal v Cannes Zvláštní cenu v sekci Un Certain Regard a je prvním počinem kultovního japonského studia Ghibli s evropskou koprodukcí.

 

·  Kubo a kouzelný meč (dětský máj) Kubo and the Two Strings

Sobota 20. 5. v 15:30

Vstupné 80,00

Umí vyprávět příběhy tak, že to bere dech. Tím je výjimečný Kubo, hlavní hrdina výpravného animovaného dobrodružství Kubo a kouzelný meč. Stejná schopnost zdobí i studio Laika, které stvořilo nejen jeho, ale i Koralínu a svět za tajnými dveřmi nebo Škatuláky. Kubo i Laika dokážou zavést své posluchače a diváky do dosud neprobádaných světů, svézt je na mohutné vlně fantazie a vrátit zpátky na zem obtěžkané nezapomenutelným zážitkem. Tahle výprava bude mnohem dobrodružnější, strašidelnější a zábavnější než cokoliv z toho, co dosud vyprávěl.

 

  • ·  Špalíček

Neděle 21.5 ve 13:30

Vstupné 80 Kč

První celovečerní loutkový film Jiřího Trnky poeticky zobrazuje lidové zvyky a tradice, po staletí udržované na českém venkově. Filmová suita, na motiv Alšova Špalíčku národních písní, sestává ze šesti na sebe navazujících částí, situovaných do jednotlivých ročních období. Lyrické vyprávění a hru prostých loutek, inspirovaných lidovým uměním, dokresluje hudba Václava Trojana s motivy lidových písní, zpívaných dětmi z Kühnova sboru. Snímek, oceněný mj. Zlatou medailí na MFF v Benátkách, vznikl spojením šesti původně samostatných krátkých filmů (Masopust, Jaro, Legenda o sv. Prokopovi, Pouť, Posvícení, Betlém).

 

  • Šmoulové: Zapomenutá vesnice

 

Sobota 27. 5. ve 13:30

Vstupné 80,00 Kč

 

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie!

 

·  Příšerky pod hladinou 

So, 27. 5. v 15:30

Ne, 28. 5. ve 13:00

Vstupné 80 Kč

 

Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, lidstvo se odstěhovalo o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jednom podmořském údolí žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená taky třikrát více průšvihů, ten poslední je ale opravdu kolosální. Jejich údolí hrozí zkáza a naprosto nepravděpodobná sestava musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, zaplavená Broadway nebo chladná Arktida. Když je všude voda, to největší dobrodružství je mokré!

 

 

Vstupenky je možné zakoupit na webu kina – www.dlabacov.cz

 

 

Kino Dlabačov sídlí na Praze 6 hned vedle hotelu Orea Pyramida, který je nejlépe dostupný ze zastávek Malovanka (tramvaj č. 22, 23 a 25) nebo Pod Královkou (autobus č. 149).

 

Dlabačov je dnes jediné kino na Praze 6, které se v roce 2015 vrátilo na kulturní mapu Prahy. Kromě pestré filmové nabídky Kina Dlabačov, jehož sál je vybaven nejnovější technologií digitální projekce s vysokým rozlišením 4K, jsou součástí programu také divadelní představení, koncerty, výstavy a další kulturní akce. V předsálí je otevřena kavárna. Prostor je rovněž možné pronajmout pro jakoukoli obchodní, kulturní nebo soukromou akci. 

Více na www.dlabacov.cz

Další akce v okolí

Noční běh pro Světlušku v Praze 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Výstaviště

Noční běh pro Světlušku se z Moravy přesouvá do hlavního města. K pátému letošnímu nočnímu běhu odstartují běžci od…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

28.04.2024 - 28.04.2024
Zážitkovka Praha

Vyrobte si strašidelné oči, speciální pavoučí mýdla nebo umíchejte kouzelný lektvar.

ČaroDejvice ve Stanici techniků 202…

30.04.2024 - 30.04.2024
Stanice techniků DDM…

V úterý 30. dubna vypuknou ve Stanici techniků tradiční akce ČaroDejvice.

Přivítejte na Pražském hradě máj sk…

01.05.2024 - 01.05.2024
Svatováclavská vinice v…

První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 24. duben

Dnes má svátek Jiří

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete