Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Divadelní festival v Kutné Hoře

03.09.2015 - 05.09.2015 Kutná Hora

Ulice, parky i budovy Kutné Hory oživí energičtí mladí umělci, herci, muzikanti a kejklíři, kteří přinesou to nejlepší z českého a slovenského divadla včetně původních projektů, připravených přímo pro Kutnou Horu.Festival, který se bude poprvé konat od 3. do 5. září 2015, hodlá do hry vzít i veřejná prostranství, parky a náměstí, oživit život ve městě a pozvat k divadlu i ty, kteří by do něj sami…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ulice, parky i budovy Kutné Hory
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Kutná Hora
Obec
Kutná Hora

Fotogalerie k článku

Ulice, parky i budovy Kutné Hory oživí energičtí mladí umělci, herci, muzikanti a kejklíři, kteří přinesou to nejlepší z českého a slovenského divadla včetně původních projektů, připravených přímo pro Kutnou Horu.

Festival, který se bude poprvé konat od 3. do 5. září 2015, hodlá do hry vzít i veřejná prostranství, parky a náměstí, oživit život ve městě a pozvat k divadlu i ty, kteří by do něj sami od sebe třeba nešli. Středem dění bude v prvním ročníku prostor Galerie Středočeského kraje, ale také veřejné prostory města Kutná Hora a starý pivovar v Sedlci. Jednou z festivalových scén bude i cirkusové šapitó. Festival nabídne na řadu produkcí z domova a blízkého zahraničí včetně dětských představení a minimálně dvou původních produkcí, připravených přímo pro festival (Storytelling na téma Jiří Orten, site-specific v pivovaru v Sedlci, taneční představení na vodním pódiu v GASKu).

Festival pořádá spolek Kulturní invaze, z. s. Akce se koná pod záštitou města Kutná Hora a ve spolupráci s Galerií Středočeského kraje. Divadelní festival Kutná Hora se koná paralelně s tradičním literárním festivalem Ortenova Kutná Hora a obě akce vznikaly ve vzájemné spolupráci.

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete