Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dny fitness s Česko se hýbe - 3 dny plné sportu a vstup do 200 sportovišť po celé ČR zdarma!

25.09.2014 - 27.09.2014 Praha

Téměř dvě stovky fitness center a sportovních zařízení z celé České republiky se zapojilo do akce Dny fitness s Česko se hýbe. Od 25. do 27. září tady na vás čeká bohatý doprovodný program a zdarma si můžete vyzkoušet nejrůznější cvičení a sportovní aktivity. A pozor: více než 30 míst připravilo také program pro děti! Seznam zapojených sportovišť a jejich program na Dny fitness a více informací o…

Adresa a kontaktní informace

Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Téměř dvě stovky fitness center a sportovních zařízení z celé České republiky se zapojilo do akce Dny fitness s Česko se hýbe. Od 25. do 27. září tady na vás čeká bohatý doprovodný program a zdarma si můžete vyzkoušet nejrůznější cvičení a sportovní aktivity. A pozor: více než 30 míst připravilo také program pro děti!

 

Seznam zapojených sportovišť a jejich program na Dny fitness a více informací o akci najdete na www.ceskosehybe.cz .

 

 "Letos pořádáme už čtvrtý ročník akce a jsme rádi, že se do ní zapojilo tolik různorodých sportovních center, ať už se jedná o velká fitness centra nebo menší kluby na malých městech. Naším cílem je rozpohybovat český národ a tyto tři dny představují pro lidi z celé republiky ideální příležitost si vyzkoušet, kde se jim bude nejlépe cvičit, ale také to, jaký druh cvičení jim nejvíce vyhovuje," říká Jana Havrdová z Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz, který akci pořádá společně s Českou komorou fitness.

Jednotlivá centra zájemcům umožní volný vstup do posiloven, tělocvičen i na nejrůznější skupinové lekce a konzultace s trenéry. Připraven je bohatý doprovodný program v podobě možnosti měření tuku, poradenství s lékaři, výživovými poradci a mnohé další aktivity spojené se zdravým životním stylem.

 

Vytáhněte děti od počítače na Dětské dny fitness

Ve čtvrtek 25. 9. s sebou můžete vzít i své děti, pro které jsou v cca 30 centrech po celé České republice připraveny lekce a pohybové aktivity v rámci pilotního projektu Dětské dny fitness,

"Televize, počítačové hry, internet, sociální sítě a mobilní telefony představují v posledních letech nejčastější a nejoblíbenější způsob zábavy dětí a mládeže. A tak není divu, že mají nedostatek pravidelného pohybu a až třicet procent z nich bojuje s nadváhou a obezitou. To jsou alarmující fakta a my proti tomu chceme bojovat, třeba právě takovouto akcí," dodává Jana Havrdová.

Dětské dny fitness jsou určeny malým sportovcům od 2 do 15 let, kteří se mohou seznámit s prostředím center, s trenéry a především si vybrat a zdarma vyzkoušet nejrůznější cvičení z bohaté nabídky lekcí a kurzů. "Rádi bychom do fitness center a sportovních areálů přitáhli celé rodiny. Vždyť fitness není jen o posilování nebo aerobiku. Řada center nabízí širokou škálu pohybových aktivit pro všechny generace, od dvouletých dětí až po seniory. V ideálním případě pak v jednom sále cvičí děti zumbu, ve vedlejším maminka jógu a tatínek si dává do těla v posilovně. Nemusí tak řešit hlídání nebo složité vyzvedávání z družiny a společný koníček, tedy sport, je může hezky stmelit," uzavírá Jana Havrdová.

 

Proč Česko tloustne?

Akci Dny fitness předchází v pondělí 22. 9. v Aquapalace Hotel Praha odborná konference Česko se hýbe, aneb Kam míří české fitness. Čeští i zahraniční odborníci se zaměří na aktuální vývoj a trendy v českém i světovém fitness průmyslu, legislativu, zdravotnictví, technologie a další obory.

 

V případě zájmu o tématiku se novináři mohou akreditovat na zuzana.rybarova@amaze.media  nebo na tel. 602 771 302 (rovněž kontakt na akci pro novináře).

 

Datum: 25. – 27. září 2014

 

Místo: Celá ČR

 

Pořadatel:

Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz

Ohradské náměstí 1628/7a

155 00 Praha 5

Další akce v okolí

Sklářský workshop Suvenýr s Michael…

18.04.2024 - 18.04.2024
Pragovka Gallery

Pragovka Gallery vás 18. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální výstavě Michaely Spružinové Pohlednice…

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete