Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

EkoAuto 2018

08.03.2018 - 10.03.2018 Ostrava

Třetí ročník salonu ekologické dopravyCílem třetího ročníku veletrhu EkoAuto je předvést a nabídnout ekologické dopravní prostředky. Hlavním záměrem je inspirovat k pořízení elektromobilů, plynových aut a ostatních vozidel pro čistou mobilitu. Zájemci se budou moci na EkoAutu seznámit s pestrou nabídkou pohonu aut a ostatních vozidel na   elektřinu, stlačený nebo zkapalněný zemní plyn (CNG, LNG),…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Třetí ročník salonu ekologické dopravy

Cílem třetího ročníku veletrhu EkoAuto je předvést a nabídnout ekologické dopravní prostředky. Hlavním záměrem je inspirovat k pořízení elektromobilů, plynových aut a ostatních vozidel pro čistou mobilitu.

 Zájemci se budou moci na EkoAutu seznámit s pestrou nabídkou pohonu aut a ostatních vozidel na   elektřinu, stlačený nebo zkapalněný zemní plyn (CNG, LNG), vodík, LPG a  biopaliva. Automobilky a prodejci zde představí osobní a užitková auta, kamiony a autobusy na čistá paliva nebo elektrický pohon. Návštěvníky by měly zaujmout také motorky, elektrokola a jiné dopravní prostředky, které jsou nízkoemisní nebo mají nulový dopad na životní prostředí.

 Účelem veletrhu je také představit široké veřejnosti projekty na podporu čisté mobility, seznámit  s novými technologiemi a výstavbou infrastruktury čerpacích stanic na stlačený i zkapalněný zemní plyn, LPG, vodík, biopaliva nebo dobíjecích stanic pro elektromobily. Firmy poskytnou potřebné informace a představí vozové parky ekologických aut.

 Salon ekologické dopravy EkoAuto  se bude letos konat  v Ostravě v areálu výstaviště Černá louka souběžně se souborem veletrhů Úsporná domácnost a stavebním veletrhem Střechy, stavby.. Předpokládáme, že EkoAuto naváže na svou loňskou úspěšnou premiéru a získá pozornost dalších mnoha tisíc návštěvníků z odborné i široké veřejnosti, protože zájem o dopravní prostředky na plyn a elektromobily stoupá.

Těšit se můžete i na zkušební jízdy a poradenské centrum!

 

Mapa

Další akce v okolí

Urban Challenge 2024 - Ostrava

27.09.2024 - 28.09.2024
Landek park

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

R4 Alexandra Dovgan 2023 - Ostrava

22.04.2024 - 22.04.2024
Kino Vesmír

Poprvé v České republice se představí právě v Ostravě se svým recitálem mladá šestnáctiletá pianistka Alexandra Dovgan.…

Čarodějnice na Slezskoostravském hr…

27.04.2024 - 27.04.2024
Slezskoostravský hrad

Oblíbené čarodějnice se po několikaleté pauze vrací na Slezskoostravský hrad.

B4 Závěrečný koncert 70. sezóny 202…

02.05.2024 - 02.05.2024
Kino Vesmír

Brahmsův Druhý klavírní koncert a Dvořákův Zlatý kolovrat v programu závěrečného koncertu JFO, kterou naposledy jako…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete