Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Eva Kleinová zazpívá v Komorní Fidlovačce

01.06.2018 Praha

Eva Kleinová zazpívá v Komorní Fidlovačce, výtěžek koncertu pomůže hudebnímu rozvoji dětíPátek 1. června nabídne od 19 hodin hudební událost - narozeninový, charitativní koncert oblíbené popové a muzikálové zpěvačky Evy Kleinové v nádherném prostředí pražské Komorní Fidlovačky.Eva Kleinová je sympatická, energická a vždy pozitivně naladěná zpěvačka, která konzistentně stoupá z menších pódií na…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Komorní Fidlovačka, Boleslavova 13, 140 00 Praha 4-Nusle
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Eva Kleinová zazpívá v Komorní Fidlovačce, výtěžek koncertu pomůže hudebnímu rozvoji dětí

Pátek 1. června nabídne od 19 hodin hudební událost - narozeninový, charitativní koncert oblíbené popové a muzikálové zpěvačky Evy Kleinové v nádherném prostředí pražské Komorní Fidlovačky.

Eva Kleinová je sympatická, energická a vždy pozitivně naladěná zpěvačka, která konzistentně stoupá z menších pódií na větší a větší již od roku 1992, kdy udělala díru do světa českého pěveckého showbusinessu. 

V rámci své pěvecké kariéry spolupracovala se známými jmény jako je Karel Gott, Helena Vondráčková, Bára Basiková, Jiří Korn, Martin Strnavský a další.

Vidět jste ji mohli například v muzikálech jako Sněhová královna či Kapka medu pro Verunku. Pravidelně se objevuje v televizi v pořadu "Máme rádi Česko" jako sólistka kapely Boom!Band Jiřího Dvořáka.

V současné době pracuje na novém CD spolu s Vašem Patejdlem, Zdeňkem Bartákem, ale zároveň se věnuje hudebnímu rozvoji dětí. Působí jako hudební pedagožka, je sbormistrem v rozsáhlém dětském pěveckém sboru ZŠ Vratislavova, připravuje dětské muzikály, organizuje Pražský pěvecký festival a stojí za zrodem vzdělávacího projektu Naše hudba, ale především je maminkou na plný úvazek pro své tři děti.

Na narozeninový koncert si lze vstupenky zakoupit v předprodeji na https://www.webticket.cz/akce/31561.cznebo přímo na místě. Jelikož je ale Eva ženou na správném místě, tímto koncertem a zakoupením vstupenky podpoříte hudební rozvoj dětí. Výtěžek půjde na konto projektu Naše hudba.cz.

Projekty a akce Našehudba.cz jsou zaměřeny na rozvoj hlasové hygieny a na tvorbu prostředí pro hudební vzdělávání, ve kterém budou rozvíjeny zejména hudební, muzikální a tvůrčí kompetence dětí a žáků, ale také celoživotní vzdělávání studentů a dospělých.

Vznikl z myšlenky zachovat v dnešním moderním, informacemi přeplněném světě našich dětí původní českou hudbu. Prezentovat ji moderním stylem, který je jim bližší a zároveň skladby oživit pro generaci jejich rodičů, která na nich vyrůstala. Projekt si klade také za cíl být multimediálním pomocníkem učitelů při hodinách hudební výchovy s velkým potenciálem vstoupit přes děti díky on-line systému přímo do českých rodin.

Na koncertě uslyšíte jak originální písně, tak i převzaté, ale i písně z muzikálů, a to s hudebním doprovodem skvělých muzikantů a mladých, talentovaných zpěváků Pražského pěveckého festivalu z let 2017 a 2018.

Další akce v okolí

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Duo Flarpe 2024 - Praha

10.04.2024 - 10.04.2024
Gröbeho vila

Koncert z cyklu městské části Praha 2 – Tóny Vinohrad 2024. Duo Flarpe ve složení Roxana Hädler – harfa, Jakub Klögner…

Barokní podvečery - Il Pianto Amoro…

18.04.2024 - 18.04.2024
Císařský sál

Árie z oratorií A. Caldary a A. Stradelly & kantáta L᾿Orfeo A. Scarlattiho

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete