Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Exkurze ve vápencovém lomu Čertovy schody

25.05.2013 Koněprusy

V rámci akce Evropské minerální dny proběhne nedaleko Berouna exkurze do aktivního vápencového Velkolomu Čertovy schody s prohlídkou rekultivace po ukončení těžby.Velkolom Čertovy schody, Vápenka Čertovy schody a Muzeum Českého krasu v Berouně připravují v rámci akce Evropské minerální dny (24. – 26. 5. 2013) na sobotu 25. května 2013 již tradiční exkurzi do aktivních vápencových lomů Velkolomu…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

V rámci akce Evropské minerální dny proběhne nedaleko Berouna exkurze do aktivního vápencového Velkolomu Čertovy schody s prohlídkou rekultivace po ukončení těžby.
Velkolom Čertovy schody, Vápenka Čertovy schody a Muzeum Českého krasu v Berouně připravují v rámci akce Evropské minerální dny (24. – 26. 5. 2013) na sobotu 25. května 2013 již tradiční exkurzi do aktivních vápencových lomů Velkolomu Čertovy schody s prohlídkou rekultivace po ukončení těžby.

Účastníci se mohou těšit i na ukázku těžební a dopravní techniky Caterpillar a terénních vozů Toyota používaných v lomech a presentovaných přímo na dně lomu doplněnou malým občerstvením. Součástí programu je i komentovaná prohlídka Výstavy Zkamenělin, Geologicko – paleontologické expozice a Geoparku Barrandien vedená paleontology a geology muzea Mgr. Štěpánem Rakem a RNDr. Petrou Přidalovou.

Exkurzi je vhodné předem objednat v Muzeum Českého krasu v Berouně. Prohlídky se může zúčastnit pouze 40 lidí v jedné skupině! Exkurze proběhne ve třech skupinách, sraz přihlášených účastníků jednotlivých skupin je v 8:15, v 9:00 a v 10:45 před Muzeem Českého krasu (Husovo nám. 87, Beroun).

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Hořovicích | květen 20…

21.05.2024 - 21.05.2024
Nádražní 606, Hořovice

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 24. duben

Dnes má svátek Jiří

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete