Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Farmářské trhy ve Svitavách

26.04.2017 - 08.11.2017 Svitavy

Farmářské trhy se letos budou konat již posedmé. Tradice, kterou si za dobu konání vybudovaly, značí, že jsou stále oblíbenější a staly se běžnou součástí koloritu města. Budou pokračovat v týdenních intervalech tak, jako v minulých letech, každou středu od 26. dubna do 8. listopadu vždy od 8 do 16 hodin na náměstí Míru u kašny sv. Floriána.Farmářské trhy umožňují pěstitelům a výrobcům ze Svitav…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Svitavy náměstí Míru u kašny sv. Floriána
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Svitavy

Fotogalerie k článku

Farmářské trhy se letos budou konat již posedmé. Tradice, kterou si za dobu konání vybudovaly, značí, že jsou stále oblíbenější a staly se běžnou součástí koloritu města. Budou pokračovat v týdenních intervalech tak, jako v minulých letech, každou středu od 26. dubna do 8. listopadu vždy od 8 do 16 hodin na náměstí Míru u kašny sv. Floriána.

Farmářské trhy umožňují pěstitelům a výrobcům ze Svitav i bližšího okolí prodej vlastních výrobků, výpěstků i přebytků ze zahrádky. Svitavané si rádi přijdou vybrat čerstvé ovoce a zeleninu, med, koření, pečivo, mléčné nebo masné výrobky, či sazenice zeleniny, květin a bylinek, ovocné stromky, hrnkové rostliny, proutěné zboží, výrobky ze dřeva, ruční keramiku, mýdla, masti, krémy i šperky a mnoho dalších výrobků.

V dnešní době je také důležité se zamyslet nad tím, jaké potraviny vlastně kupujeme, jakou mají nutriční hodnotu či celkovou kvalitu a samozřejmě preferujeme české výrobce a pěstitele. Přijďte tedy ochutnat a nakoupit kvalitní místní i tuzemské produkty a nejspíše dostanete také zdarma nedocenitelné rady přímo od výrobců. Udělejte si pěknou a užitečnou procházku a vezměte s sebou i přátele a známé.

Jelikož se snažíme stále obohacovat sortiment prodávaného zboží, hledáme prodejce ovoce a zeleniny od malopěstitelů, pečiva a medu.

Kontaktní osoby: Anežka Kovářová, mail: kovarova@svitavy.cz, tel. 464550285, 721569524, Rudolf Grim, mail: grim@svitavy.cz

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete