Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Evolution Výstaviště Praha

19.04.2013 - 21.04.2013 Praha

Festival Evolution je souborem veletrhů Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Esoterika a Inspirace. Přijďte načerpat inspiraci a nové nápady na unikátní přehlídku doprovodných akcí a programů, nebo využít atraktivní nabídku zboží a služeb.Hlavní jarní veletržní událostí v oblasti zdraví, zdravého životního stylu, ekologie a osobního rozvoje bude od 19. do 21. dubna Festival Evolution - soubor veletrhů…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Výstaviště Praha – Holešovice U Výstaviště 170 90 Praha 7
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Festival Evolution je souborem veletrhů Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Esoterika a Inspirace. Přijďte načerpat inspiraci a nové nápady na unikátní přehlídku doprovodných akcí a programů, nebo využít atraktivní nabídku zboží a služeb.
Hlavní jarní veletržní událostí v oblasti zdraví, zdravého životního stylu, ekologie a osobního rozvoje bude od 19. do 21. dubna Festival Evolution - soubor veletrhů Biostyl, Zdraví, Ecoworld, Esoterika a Inspirace.

Letošní ročník opět představí nové trendy zdravého životního stylu, aktuální dění v oborech BIO a EKO nebo zajímavé pohledy v oblasti osobního či duchovního rozvoje. Přes 300 vystavovatelů a více než 120 účinkujících ze 14 zemí nabídne bohatý víkendový program všem, kteří chtějí žít aktivně a zdravě, záleží jim na prostředí, ve kterém žijí, chtějí rozvíjet svůj osobnostní růst a zajímají se o věci, které dávají našemu životu hlubší rozměr.

Poprvé se na festivalu objeví online přenosy (hangouts), které umožní setkání se zahraničními osobnostmi, jimž jejich napjatý časový plán neumožní přijet na veletrh osobně. Tímto způsobem se s návštěvníky Festivalu Evolution spojí například pokojný bojovník a pro mnohé duchovní hvězda Dan Millman - bývalý světový šampion v gymnastice, trenér, instruktor bojových umění a universitní profesor z USA, nebo ruský filozof, psycholog a spisovatel Anatolij Někrasov.

Přímo na místě dokáže Zdeněk Pohlreich, že je mistrem nejen při přípravě masa či za grilem. Ve své kuchařské show předvede na hlavním pódiu produkty partnera veletrhu Interspar ČR, tentokrát nejen biovýrobky NATUR*PUR, ale i novou vegetariánskou řadu Spar Veggie.

Velká pozornost bude věnovaná přirozenému mateřství a výchově dětí. Představí se například strollering neboli Mateřská v pohybu, soubor sportovních programů pro maminky s kočárky.

Vstupné

Cena: 125 Kč

Další akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Galakoncert 03 – Film & Musical za …

20.04.2024 - 20.04.2024
Praha

Užijte si hity z Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar, Hříšného tance, Jamese Bonda a mnoha dalších světových i českých…

Velká a Malá Amerika autobusem 2024…

21.04.2024 - 21.04.2024
Smíchovské nádraží

Prozkoumejte s námi vápencové lomy kousek za Prahou. Podíváme se k zatopenému lomu a projdeme podzemní štolou.…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete