Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival Fun Fatale 2017 - Praha

29.03.2017 - 02.04.2017 Praha

Nenechte si ujít Festival Fun Fatale.Co Vás na festivalu čekáJednou z neprávem opomíjených akcí tohoto typu je ojedinělý mezinárodní festival nového cirkusu "Festival Fun Fatale", jenž je sestaven z několika zajímavých vystoupení předváděných výhradně ženami. Organizátoři festivalu pečlivě dbají na originalitu a různorodost jednotlivých čísel, jenž jsou předváděna většinou menšími…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Stodůlky - KD Mlejn
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít Festival Fun Fatale.

Co Vás na festivalu čeká

Jednou z neprávem opomíjených akcí tohoto typu je ojedinělý mezinárodní festival nového cirkusu "Festival Fun Fatale", jenž je sestaven z několika zajímavých vystoupení předváděných výhradně ženami. Organizátoři festivalu pečlivě dbají na originalitu a různorodost jednotlivých čísel, jenž jsou předváděna většinou menšími soubory a v komornějším hávu. Nezbytnou součástí představení nového cirkusu je precizní artistika, koordinační dovednosti i estetická dokonalost spojující emoce, sny  a vlastní originalitu.

Oproti tradičním cirkusovým výstupům se nový cirkus snaží o komplexní propojení divadelního, pohybového a výtvarného projevu, který osloví zástupce všech věkových kategorií. Zaujala-li Vás nabídka tohoto méně známého uměleckého ztvárnění lidských emocí, nezapomeňte si v kalendáři zaškrtnout datum konání následujícího ročníku tohoto festivalu, konajícího se již tradičně v prostorách KD Mlejn v Praze. Těšit se můžete na účinkují z řad domácích i zahraničních špiček, které se novému cirkusu věnují již řadu let. A aby nedošlo k omylu - do hlediště zveme samozřejmě i muže, které by jednotlivá čísla měla oslovit se stejnou intenzitou, jako jejich drahé protějšky.

Festival Fun Fatale 2017

6. ročník festivalu Fun Fatale - Nový cirkus v ryze ženském obsazení opět v nebývale komorním prostředí KD Mlejn je výjimečným zážitkem. Buďte blízko ženám na prknech i nad nimi a nechte se vtáhnout do příběhů vyprávěných pohyby, gesty a výrazem.

Ojedinělý mezinárodní festival současného cirkusu, na němž se představí pouze ženy. Nejde však o feministickou akci, Fun Fatale chce pouze poskytnout prostor ženským performerkách a tím kompenzovat subtilnost takového prostoru v minulosti. Pohyb ženského těla je inspirací, do publika proto zveme nejen ženy, ale i muže - a ty vlastně především.

Představí se vám hlavně sólistky a menší soubory v inscenacích, které hledají nové formy pohybového umění. Kukátko do opery můžete nechat doma, u nás sedí všichni blízko.

Hlavní program proběhne v pražském KD Mlejn os 29. března do 2. dubna 2017. Divákům se představí ty nejlepší akrobatky a novocirkusové umělkyně nejen z Čech, ale také z Německa, Švédska, Norska, Finska, Francie či Portugalska. Fun Fatale bude opět stát za to!

Podrobný bohatý program

 

Těšíme se na vás!

 

 

Další akce v okolí

Dílna všímavosti: Ruka mine bok, sl…

25.04.2024 - 25.04.2024
Meditační zahrada HAMU

PREMIÉRA V Meditační zahradě HAMU S sebou: mobil a sluchátka

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Herní hudba v Rudolfinu: GAMES s Fi…

27.04.2024 - 27.04.2024
Dvořákova síň

Čtvrté pokračování koncertu herní hudby GAMES (27. 4.) přinese jak hudbu z hitů českého videoherního průmyslu Mafia a…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

28.04.2024 - 28.04.2024
Zážitkovka Praha

Vyrobte si strašidelné oči, speciální pavoučí mýdla nebo umíchejte kouzelný lektvar.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete