Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival KRUM love SKA

02.06.2018 Moravský Krumlov

V rámci projektu Krumlov - město festivalů se první červnovou sobotu (2.6.) bude konat festival KRUM love SKA. Zeptali jsme se hlavního organizátora MVDr. Radka Nedopila na podrobnosti.Můžete nám festival přiblížit? Velmi rád! Jedná se o akci organizovanou nově vzniklým pivovarem KRUM. Smyslem akce je přitáhnout do regionu Moravského Krumlova více návštěvníků, abychom nahradili ztrátu…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Prostor kolem Pivovaru KRUM a hotelu ROKITEN, areál Vrabčák
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Moravský Krumlov

Fotogalerie k článku

V rámci projektu Krumlov - město festivalů se první červnovou sobotu (2.6.) bude konat festival KRUM love SKA. Zeptali jsme se hlavního organizátora MVDr. Radka Nedopila na podrobnosti.

Můžete nám festival přiblížit? Velmi rád! Jedná se o akci organizovanou nově vzniklým pivovarem KRUM. Smyslem akce je přitáhnout do regionu Moravského Krumlova více návštěvníků, abychom nahradili ztrátu návštěvnosti našeho regionu, způsobenou "odcestováním" věhlasné Slovanské epopeje. Mimo jiné i proto jsem založil pivovar, a proto organizujeme podobné společenské aktivity.

Jakou souvislost má festival KRUM love SKA s pivovarem KRUM? Jen název? V názvu se pivovar KRUM objevuje proto, protože je generálním sponzorem akce, ale též proto, že opravdu máme rádi SKA muziku. Festivalem zároveň oslavíme první rok fungování a poděkujeme našim zákazníkům za přízeň.

Co je to vlastně SKA? Představte si takové rychlé reggae. Je to velmi příjemná energická muzika s kořeny na Jamajce. Můžete ji slyšet v podání mnoha kapel v rozhlase i televizi. Například kapela STO ZVÍŘAT je absolutní špička této hudební scény u nás. Nebo také YOYO band. Ti sice u nás tento rok nevystupují, ale některé jejich písničky naplňují definici tohoto žánru.

Kdo tedy bude vystupovat na KRUM love SKA? Kde je možno koupit vstupenky? Mimo již zmíněných STO zvířat to budou: Bandaska, Peshata, Skamafutra, Rambanbám, Švihadlo, V3SKA a Propaganja. Tedy kapely z celé ČR. Vstupenky koupíte v síti Ticketstream nebo na našich stránkách www.pivokrum.cz . Vstupenky bude možno koupit i v hotelu ROKITEN a obchodě Barvy-Tóny Makovický na naměstí v Moravském Krumlově.

Kde se bude festival konat? Prostor kolem Pivovaru KRUM a hotelu ROKITEN je asi nedostatečný, že? Ano, tam bychom se nevešli. Požádali jsme o pronájem areálu "Vrabčák" a bylo nám vyhověno. Děkujeme tedy předem městu Moravský Krumlov a místnímu rybářskému spolku.

Dokážete říci, čím je Váš festival odlišný od podobných akcí? Dnes se to různými festivaly jen hemží. (Směje se.) No přece už tím, že ho děláme my a že je orientován na styl Reggae a SKA! A teď vážně: náš festival je koncipován jako celodenní zábava pro celou rodinu. Bude to den plný krásné muziky k tanci, poslechu, ale i k přemýšlení. Festivalem zároveň oslavíme výročí založení našeho pivovaru. Na rozdíl od podobných akcí je KRUM love SKA opravdu pro všechny. Uznejte sami, kde Vám dnes nabídnou osm kapel a možnost kempování za cenu 250 korun? To je méně, než bývá vstupné na jednu kapelu. Nám nejde primárně o výdělek, ale především o pohodovou atmosféru a nezapomenutelně strávený letní den.

OK. Co byste chtěl na závěr naším čtenářům sdělit? Chtěl bych touto cestou poděkovat našim příznivcům a zákazníkům. Je velmi milé a příjemné dostávat sms a maily, že tak dobré pivo ještě nikdy nepili. Pomáhá nám to zvládat námahu a stresy spojené s provozováním pivovaru. Vy všichni, kteří nás znáte, víte, že to děláme s absolutním nasazením. A i vy, kteří nás ještě neznáte, přijďte s námi prožít pohodový den naplněný prima muzikou, naším nejlepším pivem a mnoha dobrotami. Pamatujme všichni, že nejen prací živ je člověk! Je třeba se i bavit! Těšíme se na vás 2. června od 12.00 hodin na Vrabčáku.

Krásný závěr! Díky za rozhovor a přejeme, ať se vše vydaří.

Mapa

Další akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete