Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Festival OBZORY

01.11.2014 - 02.11.2014 Praha

Největší cestovatelská a outdoorová událost roku.Festival OBZORY o cestování a aktivitách v přírodě láká na ty nejzajímavější hosty a pestrý program.Aktivní outdooroví sportovci, horolezci, zkušení i méně zkušení cestovatelé, ale i pasivnější diváci, kteří se jen rádi podivují nad zážitky jiných. Ti všichni se sejdou na jednom z největších festivalů v ČR o cestování a aktivitách v přírodě.…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Největší cestovatelská a outdoorová událost roku.

Festival OBZORY o cestování a aktivitách v přírodě láká na ty nejzajímavější hosty a pestrý program.

Aktivní outdooroví sportovci, horolezci, zkušení i méně zkušení cestovatelé, ale i pasivnější diváci, kteří se jen rádi podivují nad zážitky jiných. Ti všichni se sejdou na jednom z největších festivalů v ČR o cestování a aktivitách v přírodě. Festival OBZORY se uskuteční 1. a 2. listopadu na pražské Filozofické fakultě Karlovy univerzity. Návštěvníci se mohou těšit na opravdu pestrý program, v němž nebudou chybět prezentace předních českých cestovatelů a outdoorových sportovců, interaktivní workshopy s předáváním horolezeckého know-how nebo kurzy vaření, hudby a tance z exotických zemí. Mezi hosty budou čeští horolezci Marek Holeček či Honza Trávníček, přední český kajakář Jakub Kajman Šedivý, skvělá highlinerka Anča Kuchařová nebo horský vůdce Jan Bednařík. Z řad cestovatelů se festivalu účastní např. Martin Mykiska, Lenka Klicperová, David Švejnoha nebo motorkářka Dominika Gawliczková, běžci ultramaratonů Ivanka Pilařová, Honza Zemaník nebo Dan Orálek a další.

Hosté se také naučí, jak se vybavit do přírody podle náročnosti výletu a jak si správně připravit cestovní lékárničku, seznámí se s nejnovějšími trendy techniky a s vybavením do přírody a také získají užitečné rady o focení v přírodě v náročných klimatických podmínkách. Lákadlem bude i možnost vyzkoušet nepálskou, libanonskou, či dokonce hmyzí kuchyni. Na akci se také budou promítat tematické filmy v rámci premiéry Snow film festu a ukázek z filmového festivalu Expediční kamera.

Velkou výhodou je, že se na celou akci můžete vydat i s dětmi. Během festivalu bude k dispozici celodenní hlídání dětí, navíc s bohatým programem, který zajistí Wontanara a National Geographic Channel. Pokud si najdete chvilku v nabitém programu v šesti sálech, můžete se porozhlédnout po chodbách, kde budou rozmístěny stánky s outdoorovým vybavením, kulinářskými dobrotami z celého světa, knihami, šperky a kořením. To vše bude k zakoupení za zvýhodněné festivalové ceny.

Další akce v okolí

Smažáková pětka ve Vinohradském Par…

24.04.2024 - 30.04.2024
Vinohradský Parlament

Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s…

Noční koloběžkování 2024 - Praha

27.04.2024 - 27.04.2024
Topsports centrum -…

Noční koloběžkování 2024 již tradičně otevře sezónu nejen pro všechny milovníky koloběžkování, ale i naplno otevře síť…

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Jak vzniká výstava? II. / Neděle pr…

28.04.2024 - 28.04.2024
Pragovka Gallery,…

V neděli 28. dubna v 15:00 hodin bude odpoledne v Pragovka Gallery opět věnováno rodinám. Nedělní program s názvem Jak…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete