Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Filmový víkend ČSFD.cz

07.08.2015 - 08.08.2015 Turnov

Filmový víkend ČSFD.cz je filmový maraton trvající celé dvě noci od setmění do svítání. Obě noci jsou tematicky rozdělené, ta páteční bude špiónská v duchu filmůKingsman: Tajná služba, Jurský svět a Špión. Sobota pak bude prostě šílená, fanoušci se můžou těšit na novinky Šílený Max: Zběsilá cesta, Vincentův svět aMéďa 2. Jeden víkend a šest filmů pod širým nebem vyjde na 300 Kč, kdo by chtěl…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Letní kino Turnov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Turnov

Fotogalerie k článku

Filmový víkend ČSFD.cz je filmový maraton trvající celé dvě noci od setmění do svítání. Obě noci jsou tematicky rozdělené, ta páteční bude špiónská v duchu filmůKingsman: Tajná služba, Jurský svět a Špión. Sobota pak bude prostě šílená, fanoušci se můžou těšit na novinky Šílený Max: Zběsilá cesta, Vincentův svět aMéďa 2. Jeden víkend a šest filmů pod širým nebem vyjde na 300 Kč, kdo by chtěl dorazit jen na jednu noc, bude ho vstupné stát 200 Kč. Samozřejmostí je lákavé občerstvení a doprovodný program, který k festivalům včetně těch filmových patří.

Akci pořádá Kulturní centrum Turnov ve spolupráci s ČSFD.cz. "Na Filmový víkendvybíráme zábavné filmy s kultovním nádechem. V žádném případě komorní dramata, která jsou naopak hlavní složkou tradičních filmových festivalů," říká zakladatel serveru ČSFD.cz Martin Pomothy. "Letos byla volba filmů obzvlášť složitá, natočilo se hodně skvělých věcí, tak snad jsme fanoušky potěšili a každý si najde tu svou kultovní záležitost," dodává za Kulturní centrum Turnov Adam Švancar.

Do svítání na filmu a odpoledne na výlet po Českém ráji

Filmový víkend ČSFD.cz začíná v pátek 7. srpna, brány turnovského letního kina se otevírají už v 19 hodin, promítání začne kolem půl desáté večer. Stejný plán platí i pro sobotní filmovou noc. Ubytování je možné ve stanovém městečku u Dlaskova statku, tedy v přírodě na břehu řeky Jizery. Cena za osobu a noc je 60 Kč plus 15 Kč poplatek městu, který neplatí studenti a děti do 18 let/vojáci/senioři a ZTP. Ve stanovém městečku bude navíc na sobotu i neděli připravený velký stan, ve kterém si budou moct všichni dopřát za 60 Kč snídani – kávu, čaj, sladké pečivo a obloženou housku. Doporučujeme postavit stan ještě před začátkem pátečního programu a auto nechat na přilehlém parkovišti, k letnímu kinu se dá dojít pěšky nebo se přiblížit vlakem.

Kdo nemá zájem o ubytování ve stanovém městečku, ale přijede autem, může zaparkovat na oficiálním parkovišti KC Turnov v Markově ulici vzdáleném asi 500 m od letního kina.

V sobotu přes den mohou všichni návštěvníci vyrazit na výlety do Českého ráje. Připravené budou trasy výletů po lokalitách, kde se natáčely nejrůznější filmy a seriály. Akčnější variantou je pak výlet na koloběžkách na Malou Skálu, program v tamním lanovém centru a cesta zpátky na lodičkách po Jizeře, to celé ve filmovém stylu.

Přímo ze stanového městečka v Dolánkách můžou zájemci vyrazit na koloběžkách mezi 11:30 a 13:30 nádhernou přírodou na Malou Skálu, tam koloběžky odevzdat, užít si program v lanovém centru a ke stanům se vrátit na lodičkách mezi 12:00 a 15:00. Jizera je přátelská i pro naprosté začátečníky, takže se není čeho bát. Za kompletní program zaplatíte 350 Kč, kdo se rozhodne vynechat lanové centrum, bude mu stačit 250 Kč. Platí se až na místě.

Registrace na ČSFD.cz není nutná, ale má své výhody

Předchozí registrace na Filmový víkend ČSFD.cz není povinná, je však potřebná v případě zájmu o ubytování ve stanovém městečku nebo o účast na sobotním doprovodném programu. ČSFD uživatelé, kteří potvrdí účast na filmovém víkendu prostřednictvím formuláře na webu www.CSFD.cz, obdrží spolu se zakoupenou vstupenkou lístek do tomboly, ve které mohou vyhrát filmové dárky a další bonusy.

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete