Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Fingers Up – festival plný zážitků

01.06.2017 - 30.06.2017 Mohelnice

FINGERS UP – festival plný zážitků! Filozofie tohoto festivalu nesahá jen do hudby, ale staví především na své jedinečnosti a výjimečném prostředí. Letošní ročník proběhne opět v areálu Morava Camp v Mohelnici. Poslední červen a první červenec bude patřit Fingers Up! Návštěvníci se kromě hudebního programu mohou jako každý rok těšit na osvěžující bazén, pohodovou atmosféru, gurmánské speciality,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
v areálu Morava Camp v Mohelnici
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Šumperk
Obec
Mohelnice

FINGERS UP – festival plný zážitků!

Filozofie tohoto festivalu nesahá jen do hudby, ale staví především na své jedinečnosti a výjimečném prostředí. Letošní ročník proběhne opět v areálu Morava Camp v Mohelnici. Poslední červen a první červenec bude patřit Fingers Up! Návštěvníci se kromě hudebního programu mohou jako každý rok těšit na osvěžující bazén, pohodovou atmosféru, gurmánské speciality, cestovatelské přednášky a spoustu další zábavy.

Díky atraktivnímu prostředí mohelnického campu vytváří Fingers Up ty nejlepší festivalové zážitky a vzpomínky. Nejvíce vyhledávanou atrakcí je velký plavecký bazén, v němž je možné se v parných dnech zchladit a rovnou odtud poslouchat hudbu. Festival nabízí luxusní ubytování v chatkách a potrpí si také na kvalitní gastro zónu. Na Fingers Up není nikdy nuda, pokud si návštěvníci chtějí odpočinout od muziky, tak zde najdou spoustu aktivit jako například slackline, dráhu na longboard, chill out zóny a mnoho dalšího. Své kouzlo dodává také výzdoba festivalu. O párty style se postará olomoucký
Barbershop - Does barber shop, jehož služby budou po celou dobu k dispozici.

Hudební program sedmého ročníku bude opět věnován českým i zahraničním kapelám. Jedním z hlavních taháků bude kultovní skupina PRIESSNITZ (CZ), která loni na podzim vydala po deseti letech desku Beztíže a po delší odmlce začala opět aktivněji koncertovat. Recenze na album jsou velmi pozitivní. Zájem fanoušků potvrdilo vyprodané vánoční turné. Alternativní folkrocková skupina ZRNÍ (CZ) přiveze ochutnat své nové studiové album s názvem Jiskřící. Je plné výpravných textů i podivných zvuků. LAKE MALAWI (CZ) v čele s Albertem Černým avizovali svým novým videoklipem natáčeným na Kubě debutovou desku, která vyjde ke konci roku. THE PROSTITUTES (CZ) nesmí v line up festivalu rozhodně chybět, tahle parta v podstatě přivedla indie rock na českou scénu. Pozornost na sebe strhne LAZER VIKING & SABREHART (CZ), kteří se postarají o nezapomenutelnou show a posluchače vezmou na výlet za hudebním kosmickým dobrodružstvím. Program zabrousí také do hip hopu. VLADIMIR 518 představí set doplněný o svou novou desku Ultra! Ultra!.

Mladá skupina GHOST OF YOU (CZ) dodá návštěvníkům novou vlnu energie. Měla tu čest vystoupit na jednom z největších festivalů Evropy na maďarském Szigetu, takže určitě stojí za poslech. Kapela SUNFLOWER CARAVAN (CZ) hrála dříve pouze instrumentálně, později pak přidali i zpěv. Je charakteristická zvukem hammondek. Své pojetí meditativní elektroniky s emotivním nábojem představí dvojice s názvem HIMALAYAN DALAI LAMA (CZ), která je nominována na žánrového Anděla 2016 v kategorii Elektronická hudba.

Slovenskou scénu zastoupí kapela DESMOD (SK), která se v programech českých festivalů objevuje poměrně často a u českých posluchačů je již známá. Dále BILLY BARMAN (SK), kteří se postupně dostávají do povědomí české hudební scény. Na konci roku vydali album Dýchajúce obrazy, jež je více temnější a elektorničtější než jejich dosavadní indie tvorba.

Trio VERA JONAS EXPERIMENT (HU / GB) si vytvořilo vlastní neotřelý styl. Balancuje na hranici akustické, experimentální a elektronické hudby a fanouškům přináší jedinečný zážitek. Italská kapela BIG MOUNTAIN COUNTY (IT) odzbrojí svým energickým setem, který mísí rock´n´roll s punkem. Alternativní duo COALS (PL) pochází ze Slezska. Svým elektronickým folkem si podmanili polský hudební trh a získali řadu ocenění od mnoha kritiků i fanoušků. A v neposlední řadě stojí za zmínku melodické slovinské uskupení JARDIER (SLO).

Podívejte se, jak to na Fingers Up vypadalo loni a přijeďte si ho užít letos. Předprodej probíhá nawebu festivalu nebo v sítiGoOUt.cz, vstupenky je možné koupit také rovnou do mobilu. Cena v předprodeji je 590 Kč.

Novinky sledujte na:

http://fingersup.cz/

https://www.facebook.com/fingersup

Mapa

Další akce v okolí

Čarodějnické pohádky na zámku Úsov …

27.04.2024 - 27.04.2024
Zámecká 1, 789 73 Úsov

V sobotu 27. dubna od 9,30 do 15 hodin bude zámek Úsov zcela v moci čarodějnic.

Velikonoční Farmářský a řemeslný tr…

30.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na Velikonoční farmářské a řemeslné trhy v Úsově.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

16.04.2024 - 16.04.2024
Mohelnice

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Farmářský a řemeslný trh 2024 - Moh…

21.05.2024 - 21.05.2024
Náměstí Svobody

Zveme Vás, vaše přátele, známé a sousedy na farmářské a řemeslné trhy v Mohelnici.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete