Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Footfest - Želeč u Tábora

20.07.2018 - 21.07.2018 Želeč

Přestupte do vyšší ligy s FOOTFESTEM 2018!Dávka té nejkvalitnější muziky z České republiky i zahraničí, originální turnaje v nejrůznějších sportovních aktivitách, atraktivní nabídky VIP vstupenek, speciální akce pro děti, bohatý doprovodný program. To je Footfest 2018! Hudebně-sportovní událost na jihu Čech, která spojuje kulturní zážitek s aktivním pohybem.Přijďte 20. – 21. července 2018 do…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Želeč u Tábora - fotbalové hřiště
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Tábor
Obec
Želeč

Fotogalerie k článku

Přestupte do vyšší ligy s FOOTFESTEM 2018!

Dávka té nejkvalitnější muziky z České republiky i zahraničí, originální turnaje v nejrůznějších sportovních aktivitách, atraktivní nabídky VIP vstupenek, speciální akce pro děti, bohatý doprovodný program. To je Footfest 2018! Hudebně-sportovní událost na jihu Čech, která spojuje kulturní zážitek s aktivním pohybem.

Přijďte 20. – 21. července 2018 do Želče u Tábora a vychutnejte si všechny vůně letního festivalu na vlastní kůži. Během dvou dnů vám společně s moderátory, Kateřinou Nekolnou a Zdeněkem Izerem, představíme interprety jako Alphaville, Divokej Bill, Arakain, Lucii Bílou, Pipes And Pints, UDG, No Name, Buty, Slzu a spousta dalších. Na strunu zahrajeme tentokrát kromě vašich uší i vaším bránicím, které stoprocentně rozechvějí borci ze stand-up comedy show, Komici.s.r.o. . Tradiční turnaje v malé kopané budou letos doplněny o utkání v Bumperballu, Beer Pongu anebo originální verzi fotbalu - 1VS1. Pokud už teď víte, že na festival stoprocentně dorazíte, ale stále řešíte, zda je vhodné vzít s sebou vaše caparty, máme pro vás dobrou zprávu. Footfest 2018 přináší vskutku pestrou paletu aktivit i pro naše nejmenší návštěvníky. Připraveno je malování na obličej, divadelníci a kejklíři, boulderingová lezecká stěna anebo vodní skluzavka.

Vstupné

pátek 400,-., sobota 450,- Kč

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete