Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Funpark Žirafa - Praha

28.12.2015 - 31.12.2025 Praha

FUNPARK ŽIRAFA NABÍZÍ NEJMODERNĚJŠÍ ATRAKCE PRO DĚTI A DOSPĚLÉ NA PLOŠE O ROZLOZE 8000 M2 A PATŘÍ TAK MEZI NEJVĚTŠÍ ZÁBAVNÍ PARKY V ČESKÉ REPUBLICE.FUNPARK ŽIRAFA také jako jediný nabízí možnost využití venkovních zahrad. Vnitřní prostory disponují největší dětskou prolézačkou v EVROPĚ o rozloze 1700 m2, nejmodernějším 3D kinem, které má ve své nabídce více než 80 filmů, dále tobogány, kolotoče,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Funpark Žirafa, Obchodní 106, Praha Čestlice
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

FUNPARK ŽIRAFA NABÍZÍ NEJMODERNĚJŠÍ ATRAKCE PRO DĚTI A DOSPĚLÉ NA PLOŠE O ROZLOZE 8000 M2 A PATŘÍ TAK MEZI NEJVĚTŠÍ ZÁBAVNÍ PARKY V ČESKÉ REPUBLICE.

FUNPARK ŽIRAFA také jako jediný nabízí možnost využití venkovních zahrad. Vnitřní prostory disponují největší dětskou prolézačkou v EVROPĚ o rozloze 1700 m2, nejmodernějším 3D kinem, které má ve své nabídce více než 80 filmů, dále tobogány, kolotoče, motokáry a elektrická zvířátka, která udělají dětem radost veselou projížďkou a mnohým dalším viz sekce ATRAKCE. Venkovní zahrady nabízejí za příznivého počasí také řadu atrakcí pro malé i velké. Dominantou je hrad o reálné velikosti plný klouzaček a prolézaček, nafukovací hrady, trampolíny, houpačky a sekce 0-3.

Pokud si potřebujete třeba něco zařídit nebo si zajet nakoupit můžete využít DĚTSKÝ KOUTEK, kde se o vaše dítě bude starat náš vyškolený personál.

Součástí FUNPARKU ŽIRAFA je restaurace, která patří ke skupině restaurací LAMBORGHINI CAFFÉ, kterou jistě ocení i dospělí gurmáni a která rozšířila výběr specialit o bohatou nabídku dětských jídel. Restaurace je spojena se zónou FUNPARKU ŽIRAFA, ze které můžete sledovat své děti.

Kromě naší restaurace FUNPARK ŽIRAFA nabízí rodičům internetové wi-fi připojení zdarma, čtenářský koutek nebo sledování různých projekcí, vystoupení a programů. Jistě oceníte i dostatek parkovacích míst.

FUNPARK ŽIRAFA Vám nabízí možnost prožít za každého počasí den plný zábavy, pohybu, dobrodružství a nejrůznějších her. Z hlediska bezpečnosti jsou zábavné sekce pro děti rozdělené dle věkových kategorií 0-3 roky a 3 roky a více. FUNPARK ŽIRAFA tak splňuje veškerá bezpečnostní kritéria a předpisy.

Otevírací doba

Vstupné

 

Těšíme se na vás!

Další akce v okolí

Velikonoční pondělí ve Folklore gar…

29.03.2024 - 01.04.2024
Praha

Velikonoční pondělí ve Folklore garden bude ve znamení folkloru a speciálního velikonočního menu. Návštěvníci se mohou…

Chcete se správně hýbat a zbavit bo…

30.03.2024 - 30.03.2024
Praha

Jak mít pružné i silné tělo? Jak předcházet bolesti zad, případně jak se tyto problémy můžete pokusit napravit? Pomohou…

Velikonoční víkend v Mandarin Orien…

30.03.2024 - 31.03.2024
Praha

Velikonoce v hotelu Mandarin Oriental, Prague se letos ponesou v kreativním i duchu. Kromě tradičních velikonočních…

Hravé neděle na Zážitkovce Praha - …

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Praha

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete