Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hanácké Slavnosti Piva v Prostějově

04.05.2019 Prostějov

Rok se s rokem opět sešel a je nám ctí vás opětovně pozvat na další ročník akce, jež se stala tou největší a nejnavštěvovanější v celém okrese Prostějov …kdy věříme že letos tomu nebude jinak.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Prostějov, areál za Plumlovskou ul., vedle OC Albert
Oblast
Střední Morava
Kraj
Olomoucký kraj
Okres
Prostějov
Obec
Prostějov

Fotogalerie k článku

Nad akci má již třetím rokem záštitu Ing. Milada Sokolová, zastupitelka města a předsedkyně okrašlovacího spolkum tedy kulturní guru se vším všudy.

BURGER FEST Po ohlasu z minulého ročníku, právě na jídlo formou "burger style" se pořadatelé rozhodli zaměřit se na tento segment a letos se můžete těšit na štavnaté burgříky za super ceny. Nebude chybě ani grilované sele, speciality na roštu, klobásy, pestrá nabídka jídla a občerstvení, sladkosti.

DĚTSKÝ SVĚT Jelikož letos pořadatelé mysleli i na naše nejmenší, souběžně s akcí bude na vedlejším prostoru soubor atrakcí pro děti, kde vstup do této sekce nebude zpoplatněn. Vezměte tedy s sebou i děti, těšit se můžu na kolotoče, nafukovací hrady, aquazorbing apod.,

HUDEBNÍ PROGRAM - Traktor, Turbo, Ready Kirken, Komunál, Bezsoucitu

POTVRZENÉ PIVOVARY: PLZEŇ URQUELL, RADEGAST, GAMBRINUS, LITOVEL, ZUBR, HOLBA, ČERNÁ HORA, U JEČMÍNKA, KOLIBA U TŘÍ KRÁLŮ, JADRNÍČEK, SVIJANY, KOSÍŘ, KYJOV, GAJDOŠ, ŠTERBNERK, ZNOJMO, JAROŠOV, OSLAVANY U DYJE, LÍŠEŇ, PORTÁŠ, VELKORAKOVSKÝ, POLIČKA, JELPL, HELF, KRAKONOŠ, Z STAGE, SACHSENBERGER, KVĚTNICE, OHRADA, KLENOT, CIDER, KOTOUČ, BRUNTÁL, KONÍČEK LOBKOWITZ, JEŽEK, KLÁŠTER

Na dalších pivovarech pracujeme, pořadatelé si vyhrazují až do začátku akce změnu a složení pivovarů dle aktuální situace se sládky apod. Prosím respektujte aktuální informace a změny v šíři sortimentu.

Vstupné:

160 Kč

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 29. březen

Dnes má svátek Taťána

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete