Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Zámek Slavkov u Brna

24.03.2016 - 12.06.2016 Slavkov u Brna

Harry Potter se nastěhuje na tři měsíce na zámek Výstavní prostory Zámku Slavkov - Austerlitz se na tři měsíce promění v kouzelnické sídlo Bradavice. Od 24. března se sem nastěhuje Harry Potter. Vezme s sebou nejen své kamarády, ale také unikátní předměty ze světa J. K. Rowlingové jako jsou třeba Bertíkovy lentilky tisíckrát jinak či zlaté galeony z kouzelnického světa. A co víc – s originální…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zámek Slavkov u Brna
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Vyškov
Obec
Slavkov u Brna

Fotogalerie k článku

Harry Potter se nastěhuje na tři měsíce na zámek

Výstavní prostory Zámku Slavkov - Austerlitz se na tři měsíce promění v kouzelnické sídlo Bradavice. Od 24. března se sem nastěhuje Harry Potter. Vezme s sebou nejen své kamarády, ale také unikátní předměty ze světa J. K. Rowlingové jako jsou třeba Bertíkovy lentilky tisíckrát jinak či zlaté galeony z kouzelnického světa. A co víc – s originální kouzelnickou hůlkou si můžete zkusit vyčarovat, co budete chtít.

Sběratelskou výstavu "Mudlům vstup povolen" slavnostně zahájíme 24. března v 16.00 v Historickém sále Zámku Slavkov – Austerlitz. Za fantazií J. K. Rowlingové se můžete vydat do galerie v přízemí.

Výstava mapuje postavu Harryho Pottera od dob, kdy byl ještě neznámým chlapcem až po jeho proměnu ve světovou super star. Unikátní sbírka patří paní Andrei Horákové, která fenoménu Harryho Pottera propadla jako dítě a vášeň ji neopustila ani v dospělosti.

Díky tomu se tak můžete těšit na nejrůznější předměty - obaly od žvýkaček počínaje, přes plakáty z časopisů, kartičky, krabičky, až po téměř posvátné relikvie.

Vstupné

50 Kč dospělí / 30 Kč děti.

V souvislosti s výstavou připravuje Zámek Slavkov – Austerlitz doprovodný program nejen pro fanoušky této postavy.

Otevírací doba

 

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 25. duben

Dnes má svátek Marek

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete