Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

iCON Prague

24.04.2015 - 26.04.2015 Praha

Největší mezinárodní festival pro tech pozitivní lidi v Česku. Kombinace technologií a life hackingu – inovativních tipů a triků, díky nimž jde uspět i bez velkých rozpočtů nebo s omezeným časem.Už třetím rokem se v pražské Národní technické knihovně sejde během dvou dní na tři tisíce lidí, aby si vyzkoušeli novinky pro svoje iPhony, tablety nebo ostatní chytrá zařízení, bavilii se a využili…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Národní technická knihovna, Technická 6/2710, Praha 6 – Dejvice
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Největší mezinárodní festival pro tech pozitivní lidi v Česku. Kombinace technologií a life hackingu – inovativních tipů a triků, díky nimž jde uspět i bez velkých rozpočtů nebo s omezeným časem.


Už třetím rokem se v pražské Národní technické knihovně sejde během dvou dní na tři tisíce lidí, aby si vyzkoušeli novinky pro svoje iPhony, tablety nebo ostatní chytrá zařízení, bavilii se a využili poradenství na místě. A taky se inspirovali řečníky z celého světa na oblast produktivity, zapojení technologií do každodenního života, osobního rozvoje i volného času.

iCON Prague – z programu

Od soboty do neděle probíhá iCON Festival. Vstup je zdarma. A budou zde k vidění Apple Watch – mezi prvními v Česku; výjimečné auto Tesla, přístroje na sebeměření na vyzkoušení, chytrá zařízení do domácnosti, inteligentní roboti ovládaní iPhone. Ale bude tu i poradenství s LTE a spousta zábavy – talk show nebo HBO kino s novou řadou Hry o trůny. A samozřejmě slevy, novinky, soutěže i konzultace.

Kromě Festivalu tu jsou i iCON Konference – od pátku do neděle.

V sobotu celý den iCONference zaměřená na Life Hacking s trendy, technikami a inspirativními příběhy. V sobotu a v neděli probíhá také iCON Trénink. Každá z oblastí jako Skečnouting nebo Evernote se rozebírá krok za krokem s tím nejlepším lektorů z nejlepších.

Pro programátory a projekťáky v IT, kteří se zajímají o iOS a nejnovější trendy jako je internet věcí je tu v pátek iCON Dev.

Největšími hvězdami jsou:

Mike Rohde

Americký spisovatel a ilustrátor, který spustil celosvětové hnutí – skečnouting. Tvrdí, že z každé čmáranice může nakonec být profesionální prezentace a že každý z nás má osobitý styl, který zafunguje, i když vlastně neumíme kreslit.

Mike Rohde, rodák z amerického Milwaukee, je autorem The Sketchnote Handbook a The Sketchnote Workbook. Pro Mikea bude iCON Prague česká premiéra a zrovna na čas, protože právě letos na jaře vychází Příručka skečnoutingu poprvé také česky.

Pořád si nedokážete skečnouting představit? Podívejte se na stránky Mikea nebo na skečnouting světový blog Sketchnote Army.

Thomas Hellum

Norský televizní producent, vynálezce nového formátu televizní show a řečník TED, jehož video už vidělo zhruba 1,5 milionu lidí.

Frank Meeuwsen 

V hledáčku bude i Evernote. Holanďan Frank Meeuwsen patří mezi několik málo globálně certifikovaných školitelů Evernote. Jeho výhodou je to, že vidí vývojářům Evernote až do kuchyně. Takže ví, proč se Evernote chtějí propojit se sebeměřícími zařízeními a jak s nimi nakládají globální lídři.

Samozřejmě nebude chybět Petr MáraTomáš Baránek, ale i další, s nimiž ještě pracujeme na přesné podobě přednášky – třeba Radek Zachariáš, nejlepší český švec, který kromě šití bot, používá snad na všechno iPhone.

Vstup: na festival a vybrané semináře zdarma

Vstup na konference zde.

Datum a čas: 

Pátek 24. 4., 14.00 – 18.00iCON Dev

Sobota 25. 4., 9.00 – 18.00: iCONfestival + iCONference

Neděle 26. 4., 9.00 – 15.00: iCONfestival + iCONference

Národní technická knihovna, Technická 6/2710, Praha 6 – Dejvice

Více informací

Další akce v okolí

Grill Piknik Zbraslav

27.04.2024 - 27.04.2024
U Malé řeky

Návštěvníci jsou zváni na zahájení grilovací sezóny na Zbraslavi, kde budou moci ochutnat jak klasické pokrmy, tak…

Jak vzniká výstava? II. / Neděle pr…

28.04.2024 - 28.04.2024
Pragovka Gallery,…

V neděli 28. dubna v 15:00 hodin bude odpoledne v Pragovka Gallery opět věnováno rodinám. Nedělní program s názvem Jak…

ČaroDejvice ve Stanici techniků 202…

30.04.2024 - 30.04.2024
Stanice techniků DDM…

V úterý 30. dubna vypuknou ve Stanici techniků tradiční akce ČaroDejvice.

Přivítejte na Pražském hradě máj sk…

01.05.2024 - 01.05.2024
Svatováclavská vinice v…

První máj, příjemná atmosféra, dechberoucí výhled na celou Prahu a…? Samozřejmě sklenička moravského nebo českého…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete