Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

IX. Beskydské rekordy aneb Frýdek-Místek plný chutí

19.08.2017 Frýdek-Místek

Pokus o zápis do České knihy rekordů, zábava pro celou rodinu, gastronomické zážitky, soutěž o nejlepší štrúdl a prodej řemeslných výrobků bude cílem IX. ročníku oblíbené, již tradiční akce. V letošním ročníku budete moci vyzkoušet točenou limonádu z pivovaru Koníček. Rekordní pití této šťávy bude probíhat ve dvojicích a bude trvat celých 9 hodin. A rozhodně to nebude tak jednoduché, jako v roce…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Pokus o zápis do České knihy rekordů, zábava pro celou rodinu, gastronomické zážitky, soutěž o nejlepší štrúdl a prodej řemeslných výrobků bude cílem IX. ročníku oblíbené, již tradiční akce. V letošním ročníku budete moci vyzkoušet točenou limonádu z pivovaru Koníček. Rekordní pití této šťávy bude probíhat ve dvojicích a bude trvat celých 9 hodin. A rozhodně to nebude tak jednoduché, jako v roce 2013, kdy se vypilo cca 650 litrů Koníčkova Ryzáka. Vše se dozvíte včas a s dostatečným předstihem, abyste mohli doma trénovat.

Soutěž o nej štrúdl: Může se zúčastnit každý, kdo rád peče štrúdly.. Hlavním porotcem nemůže být nikdo jiný než paní Marta Randusová z Krámku pod věží, která peče báječné štrúdly na všechny možné způsoby. S láskou vždy čerstvě upečené z kvalitních a čerstvých surovin.  Nasbírejte inspiraci a hlavně....trénujte:) Pravidla soutěže budou včas upřesněny.

Akce se koná na Zámeckém náměstí ve Frýdku-Místku.

Mapa

Další akce v okolí

Velikonoční městečko 2024 - Frýdek-…

28.03.2024 - 30.03.2024
Náměstí Svobody

Program na pódiu pro děti i dospělé, trhy s řemeslnými výrobky a nejrůznějšími dobrotami místní gastronomie, živá…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 28. březen

Dnes má svátek Soňa

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete