Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kadaňské babí léto na Nábřeží Maxipsa Fíka v Kadani

27.09.2014 Kadaň

V Kadani, na úpatí Krušných hor se bude v sobotu odpoledne, dne 27.září 2014, na Nábřeží Maxipsa Fíka u řeky Ohře zdravě žít a sportovat. Ti nejaktivnější se můžou přihlásit k Nordic Walking pochodu a vybojovat si hodnotné ceny. Připraveny jsou 2 trasy. Jedna měří 5 a druhá 9 km. Převážně vedou po vyznačených cestách a cyklostezkách Kadaňského okolí, podél řeky Ohře. Závod hromadně odstartuje…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
na Nábřeží Maxipsa Fíka u řeky Ohře
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Kadaň

Fotogalerie k článku

V Kadani, na úpatí Krušných hor se bude v sobotu odpoledne, dne 27.září 2014, na Nábřeží Maxipsa Fíka u řeky Ohře zdravě žít a sportovat. Ti nejaktivnější se můžou přihlásit k Nordic Walking pochodu a vybojovat si hodnotné ceny. Připraveny jsou 2 trasy. Jedna měří 5 a druhá 9 km. Převážně vedou po vyznačených cestách a cyklostezkách Kadaňského okolí, podél řeky Ohře. Závod hromadně odstartuje přesně ve 14,00 hodin a je otevřený všem věkovým kategoriím. Startovné se nevybírá! Na trati bude připraveno občerstvení. Kdo by neměl hole, může si je zdarma zapůjčit. O půjčovnu se postará Česká asociace Nordic Walking a nabídne značkové hole LEKI.  Kadaňské babí léto podpoří také kožní lékař, MUDr.Daniel Horváth, který zájemcům prohlédne pigmentové skvrny a poradí jak chránit svou kůži a předcházet tak nádorovým onemocněním.  Všechny návštěvníky pobaví ve tři hodiny kouzelník Burda svou kouzelnickou show na mole řeky Ohře, před hotelem Split. Nejmenší návštěvníci si mohou nechat pomalovat obličej dle vlastního přání a vydovádět se na nafukovacích atrakcích. Po celé odpoledne bude malým i velkým k dispozici "Ráj her", herna, nabízející nejnovější deskové a stolní hry. Někteří šťastlivci z řad registrovaných účastníků si dokonce odnesou některou z her domů. Kromě jiných hraček a kuchyňských spotřebičů Whirlpool nabídne mnoho her tradiční tombola. Všechna startovní čísla účastníků pochodu jsou jako vždy slosovatelná. Kolo štěstí naší tomboly se roztočí ihned po vyhlášení vítězů pochodu.

Informovat, či rovnou se registrovat, je možné telefonicky na čísle 737222410 nebo elektronicky na adrese nw-kadan@seznam.cz.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete