Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Karlův běh 2017 - Abertamy

10.02.2018 - 11.02.2018 Abertamy

První jarní sluneční paprsky každoročně probudí sportovní vášeň i v srdcích sportovních nadšenců, kteří v zimních měsících spíše sledovali rozmanitá sportovní klání a zápolení z pohodlí domácích kavalců. Do probouzející se přírody se vydávají milovníci pěší turistiky, cykloturistiky, běhání, ale i vyznavači běhu na lyžích, pro které je hlavním motivem vyjížďky na běžkách pohyb v přírodě za…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Abertamy
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Abertamy

Fotogalerie k článku

První jarní sluneční paprsky každoročně probudí sportovní vášeň i v srdcích sportovních nadšenců, kteří v zimních měsících spíše sledovali rozmanitá sportovní klání a zápolení z pohodlí domácích kavalců. Do probouzející se přírody se vydávají milovníci pěší turistiky, cykloturistiky, běhání, ale i vyznavači běhu na lyžích, pro které je hlavním motivem vyjížďky na běžkách pohyb v přírodě za relativně příznivého počasí. Právě pro ně přináší Atlas Česka pozvánku na oblíbený "Karlův běh", konající se v polovině března v západočeských Abertamech.

Co na akci můžete čekat

Krušnohorská běžecká stopa přiláká každoročně velké množství rodin s dětmi, občasných běžkařů i milovníků pohybu na zdravém vzduchu. Těšit se mohou na dětské závody, závody klasickou i volnou technikou a bohatý doplňkový program. Jednotlivé trasy vedou těmi nejkrásnějšími místy krušnohorské magistrály, přičemž okruhy pro nejmenší se nacházejí v blízkosti abertamského lyžařského areálu. Zdatnějším běžkařům jsou určeny okruhy o výměře 22 a 42 kilometrů, které prověří fyzickou i psychickou odolnost každého z nich. Zábavnou součástí celého podniku jsou závody na historických lyžích v dobových kostýmech, které přinášejí spoustu zábavy a legrace. V rámci celé akce můžete samozřejmě počítat i s kvalitním zázemím, zahrnujícím vyhřívané stany, převlékárny, relaxační zóny, úschovnu lyží či několik restaurací a stánků s občerstvením.

Karlův běh 2018

Podrobné informace

 

Těšíme se na vás!

 

 

 

 

Mapa

Další akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 19. duben

Dnes má svátek Rostislav

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete