Statistika našeho portálu

  • 102 230 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kašperská 30 2017 - Kašperské Hory

21.01.2017 - 22.01.2017 Kašperské Hory

Všechny vyznavače běžeckých závodů v bílé stopě zveme na jedinečný závod "Kašperská 30", který se koná v kouzelné šumavské přírodě v okolí známého Churáňova během jednoho z vybraných únorových víkendů.O závoduÚčastnit se jej mohou profesionální závodníci i nadšenci z řad amatérské veřejnosti, pro které jsou náročné kopce ideální výzvou pro ověření vlastních fyzických i psychických sil.Kašperská…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Kašperské Hory
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Kašperské Hory

Fotogalerie k článku

Všechny vyznavače běžeckých závodů v bílé stopě zveme na jedinečný závod "Kašperská 30", který se koná v kouzelné šumavské přírodě v okolí známého Churáňova během jednoho z vybraných únorových víkendů.

O závodu

Účastnit se jej mohou profesionální závodníci i nadšenci z řad amatérské veřejnosti, pro které jsou náročné kopce ideální výzvou pro ověření vlastních fyzických i psychických sil.

Kašperská třicítka patří do seriálu závodů Skitour (patří sem i Jizerská 50, Jilemnická 50, Karlovarská 50 a Orlický maraton), který je největším seriálem zimních běhů na lyžích, konajícím se v České republice.

Na závodníky je připraven sobotní třicetikilometrový závod klasickou technikou a o den později pak závod o stejné výměře, jedoucí se však volnou technikou. Všem zájemcům doporučujeme navštívit zdejší mazací servis, který je v neustálém provozu po oba dny závodu a pomůže Vám s výběrem nejlepšího mazu pro svižný skluz. Na trati samotné pak jistě oceníte tři občerstvovací stanice a po projetím cílem pak možnost vychutnat si zasloužený guláš.

Věříme, že Vás propozice závodu oslovily a zafungovaly jako výzva k účasti na této stále oblíbenější sportovní akci. V následující kategorii Vám přinášíme detailní informace o aktuálním ročníku Kašperské 30.

V okrese Klatovy si můžete vybrat i jinou aktuální akci.

Kašperská 30 2017

 

 

 

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 23. duben

Dnes má svátek Vojtěch

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete