Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kinematograf bratří Čadíků - Lovosice

25.07.2014 - 28.07.2014 Lovosice

Nenechte si ujít Promítání českých filmů pod noční oblohou - Kinematograf bratří Čadíků 2014.Těšit se můžete na filmy:Pátek25.07.22:00     RevivalLesopark Osmička, vstupné: vstupné dobrovolnéFilmové léto na OsmičceKomedie Alice Nellis nabitá hudbou a humorem, komedie pro muže, pro ženy a vůbec pro všechny. Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Karel Heřmánek a Marián Geišberg hrají v Revivalu kamarády,…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lovosice Lesopark Osmička
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Litoměřice
Obec
Lovosice

Fotogalerie k článku

Nenechte si ujít Promítání českých filmů pod noční oblohou - Kinematograf bratří Čadíků 2014.

Těšit se můžete na filmy:

Pátek
25.07.
22:00     
Revival
Lesopark Osmička, vstupné: vstupné dobrovolné
Filmové léto na Osmičce

Komedie Alice Nellis nabitá hudbou a humorem, komedie pro muže, pro ženy a vůbec pro všechny. Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Karel Heřmánek a Marián Geišberg hrají v Revivalu kamarády, jejichž rocková skupina se rozpadla v roce 1972, a kteří se rozhodli pokusit o její velkolepý comeback. Každý má k tomu své důvody a každý z nich si stačil nastřádat své vlastní osobní průšvihy. Ve středu dění proto není jen návrat kapely na pódia a s tím spojená zábava, ale i život všech jejích členů.


Sobota
26.07.
22:00     
Příběh kmotra
Lesopark Osmička, vstupné: vstupné dobrovolné
Filmové léto na Osmičce

Ve filmu Příběh Kmotra se střetnou dva světy – víra v právo silnějšího a chytřejšího a víra ve spravedlnost. Touha po úspěchu reprezentovaném materiálním bohatstvím a touha sloužit dobru, právu a zásadám civilizované společnosti. Budeme sledovat strhující souboj představitele zákona a pořádku s člověkem, který řád přizpůsobuje svým vlastním potřebám. Policista Cajthaml (Lukáš Vaculík) je celý život na stopě Kmotrovi (Ondřej Vetchý). Sleduje Kmotrovu láskyplnou péči o rodinu, jeho starost o její zajištění a jeho postupnou cestu k moci. Posedlý svou pravdou, obětuje policista vlastní soukromý život, přičemž sleduje rodinnou idylu muže na druhé straně barikády. Vliv  jeho protivníka vzrůstá natolik, že dokáže narušit i struktury na straně zákona a nakonec Cajthamla připraví o jeho postavení a práci. Ten přesto s buldočí vytrvalostí věří v řád a spravedlnost napříč politickými systémy, kterými během svého honu projde. Postava kapitána Cajthamla je holdem policistům, kteří neztratili víru v to, že spravedlnost má zvítězit. Ta nakonec i v našem příběhu zvítězí, neboť Příběh Kmotra je důkazem platnosti úsloví: "S čím kdo zachází, s tím také schází."


Neděle
27.07.
22:00     
Kandidát
Lesopark Osmička, vstupné: vstupné dobrovolné
Filmové léto na Osmičce

V dnešní době jsou nejcennějším zbožím informace. Film Kandidát ukazuje velkou moc médií, která manipulováním s událostmi mohou ovlivňovat celý svět. Příběh sleduje zákulisí politické kampaně kandidáta na prezidenta. Do volby hlavy státu zbývají 2 měsíce. Úspěšný a vlivný majitel reklamní agentury Adam Lambert přijímá lukrativní zakázku. Má realizovat prezidentskou kampaň pro zvláštního kandidáta – nevýrazného, maloměstského podnikatele. Cílem je pouze rozvířit politické vody a ubrat pár hlasů protistraně. Lambert je zvyklý bez skrupulí každým manipulovat a vždy dosáhnout svého. Jenže na večírku v klubu se nechá vyprovokovat a uzavře sázku se svým rivalem – Ivanem Mullerem, který pracuje pro jasného favorita celých voleb. Ve hře je přibližně sedm miliónů eur. Lambert vsadil všechen svůj majetek na jediného koně, neznámého kandidáta. Zapřísáhnul se, že z této nuly udělá nového prezidenta, a to rovnou v prvním kole prezidentských voleb… Kandidát zobrazuje, co se na politické scéně děje nebo velmi lehce udát může. Je cynickou analýzou společnosti, která se nechá manipulovat bohatými a mocnými. Ti, kteří tahají za nitky, vytvářejí svět, ve kterém mizí hranice mezi pravdou a iluzí či dobrem a zlem.


Pondělí
28.07.
22:00     
Donšajni
Lesopark Osmička, vstupné: vstupné dobrovolné
Filmové léto na Osmičce

Operní soubor na malém městě se rozhodne uvést Mozartova Dona Giovanniho. Pohled do zákulisí příprav odhalí svět opery zbavený pozlátka. Příběh o lásce a zklamání, o hudbě a vášnivém milování a o lidech, kteří žijí svůj život opeře navzdory.

vstupné dobrovolné

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Zahájení turistické sezony 2024 v L…

27.04.2024 - 27.04.2024
Střelecký ostrov

Zahájení turistické sezony vypukne 27. dubna na Střeleckém ostrově od 13:00 v Litoměřicích. Připraven je bohatý program…

Pouť Českého Anděla Ctiněves - 2024

18.05.2024 - 18.05.2024
místo pod kostelem

Spolek Cesta Česka srdečně zve na osmý ročník Poutě Českého Anděla. Celodenní akce s mottem „Poznej českou zemi a sám…

Mezinárodní výstava psů 2024 - Lito…

25.05.2024 - 26.05.2024
Litoměřice

Mezinárodní výstava psů bude probíhat od 25. do 26. května na výstavišti Zahrada Čech.

Bezva Fest 2024 - Litoměřice

15.06.2024 - 15.06.2024
Střelecký ostrov

Největší rodinný festival v ČR. Nejlepší den plný zábavy a vzdělávání pro celou rodinu proběhne na Střeleckém ostrově.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete