Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kino Kašperské Hory

29.03.2018 Kašperské Hory

Koncert zpěváka Ondřeje Rumla známého ze soutěží X – FACTOR a Tvoje tvář má známý hlas. Držitel ocenění zpěváka roku v anketě Žebřík.S One man show NAHUBU projel koncem loňského roku několik větších měst po celé republice a všude sklízel obrovské úspěchy a nyní Ondřej Ruml s tímto unikátním projektem zavítá do Kašperskohorského kina. Jedinečnost celého představení je v tom, že veškerou hudbu…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Koncert zpěváka Ondřeje Rumla známého ze soutěží X – FACTOR a Tvoje tvář má známý hlas. Držitel ocenění zpěváka roku v anketě Žebřík.
S One man show NAHUBU projel koncem loňského roku několik větších měst po celé republice a všude sklízel obrovské úspěchy a nyní Ondřej Ruml s tímto unikátním projektem zavítá do Kašperskohorského kina. Jedinečnost celého představení je v tom, že veškerou hudbu vytváří pouze zpěvák sám. Díky přístroji looper, s pomocí kterého vzniklo i jeho nejznámější vystoupení v soutěži X-FACTOR, si zpěvák nahrává pouze za použití svého hlasu a úst krátké smyčky a ty následně míchá dohromady. Vzniká tak pozoruhodná muzika a celé vystoupení je velmi poutavé a zábavné.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete