Statistika našeho portálu

  • 102 241 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Koledy u cimbálu - Pěnčín

14.12.2016 Pěnčín

Koledy u cimbáluRok se sešel s rokem a opět nás čeká čas Adventu. Zkuste se alespoň v tomto období zastavit. Vždyť celý rok je vždy tak hektický, tak alespoň nyní v předvánočním čase zapomeňte na starosti a pracovní shon. Užijte si krásné chvíle se svými blízkými. Pomoci tomu mohou i různé kulturní akce, které navodí tu správnou atmosféru. Příkladem je například již VI. ročník akce Česko zpívá…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Koledy u cimbálu

Rok se sešel s rokem a opět nás čeká čas Adventu. Zkuste se alespoň v tomto období zastavit. Vždyť celý rok je vždy tak hektický, tak alespoň nyní v předvánočním čase zapomeňte na starosti a pracovní shon. Užijte si krásné chvíle se svými blízkými. Pomoci tomu mohou i různé kulturní akce, které navodí tu správnou atmosféru. Příkladem je například již VI. ročník akce Česko zpívá koledy, kterou pořádá Deník Bohemia.

Tato vánoční kulturní akce není spjata s jedním konkrétním místem. Výjimečnost je v tom, že se ve stejnou dobu koná na různých místech nejen naší republiky, ale i v zahraničí. Ve spolupráci s panem Dušanem Kotlárem bychom vás chtěli jménem našeho portálu pozvat do obce Pěnčín, která se do tohoto projektu opět zařadila. Poslechněte si a zazpívejte vánoční koledy spolu s cimbálovou muzikou Dušana Kotlára a sólistkou Olgou Kostelencovou.

Vánoční hvězda

Prostřednictvím elektronického formuláře je možné v přihlášených městech rozsvítit hvězdu. O to vše se postarali i v Pěnčíně, takže hvězda bude svítit i v této obci. A kdy vše vypukne? Do svého diáře si zapište termín 14. 12. 2016. Právě v tento den bude od 18:00 zahájena celá akce, kterou v místním Kulturním domě podpoří i zmíněná cimbálová muzika Dušana Kotlára z Liberce.

Na co se můžete těšit?

Vedle vybraných klasických koled zazní i díla autorů jako např. G. Verdi, B. Smetana, A. Dvořák, E. Kalmán, G. Bizet, J. Offenbach, F. Lehár, W.A. Mozart, L. Cohen a další.

V čem je tato akce tak výjimečná?

Hlavní kouzlo je v tom, že tisíce lidí po celé republice, ale i v zahraničí, budou ve stejný okamžik a v určeném pořadí hromadně zpívat koledy. A to je na tom to nejkrásnější, takže by jistě bylo škoda, když byste nebyli u toho. Vstupné je zdarma.  Občerstvení bude zajištěno. Přijďte si společně zazpívat vánoční koledy a prožít příjemný adventní čas.

http://www.pencin-obec.cz, cimbalka-liberec.cz

Mapa

Další akce v okolí

S rodinou do Vesce 2024 - Liberec

19.05.2024 - 19.05.2024
Sportovní areál Vesec

Den plný zábavy, hudby a atrakcí pro děti, jejich rodiče a prarodiče. Program pro rodiny s nejmenšími dětmi, pro…

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Jóga víkend v Hrádku nad Nisou blíz…

24.05.2024 - 26.05.2024
U koupaliště 155

Náplň dle přání přihlášených, např. oční jóga, ukázka Hormonální jógy, cviky pro zdravá záda, pánevní dno, protažení…

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

pátek 26. duben

Dnes má svátek Oto

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete