Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Krásný ztráty - festival - Amfiteátr Loket

12.08.2016 - 13.08.2016 Loket

Sedmdesátiny Michala Prokopa pod hradem Loket s plejádou hostůMultižánrový hudební festival pořádaný ku příležitosti 70. narozenin legendy české hudební scény Michala Prokopa se koná v amfiteátru v Lokti nad Ohří od pátku 12. srpna. Kromě oslavence vystoupí přímo pod gotickým hradem Prokopovi doboví souputníci Radim Hladík a Vladimír Mišík i hvězdy současnosti jako Zrní, Tata Bojs nebo Vojtěch…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Sedmdesátiny Michala Prokopa pod hradem Loket s plejádou hostů

Multižánrový hudební festival pořádaný ku příležitosti 70. narozenin legendy české hudební scény Michala Prokopa se koná v amfiteátru v Lokti nad Ohří od pátku 12. srpna. Kromě oslavence vystoupí přímo pod gotickým hradem Prokopovi doboví souputníci Radim Hladík a Vladimír Mišík i hvězdy současnosti jako Zrní, Tata Bojs nebo Vojtěch Dyk.

Město Loket nad Ohří
Jedno z nejkrásnějších měst Karlovarska se rozkládá na kraji Slavkovského lesa. V panoramatu města se vyjímá gotický hrad Loket založený ve 12.století, který se pyšní svým výborně zachovalým stavem. Atmosféra města Loket je naprosto jedinečná, snoubí se zde kouzlo přírody a historie s uměním a zábavou. Raritou je také přírodní amfiteátr, který se rozkládá přímo u řeky Ohře a ze kterého je překrásný výhled na hrad. Amfiteátr dokáže pojmout až čtyři a půl tisíce lidí, z čehož je 1 500 míst k sezení.

Podrobný bohatý program

Vstupenky

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

čtvrtek 18. duben

Dnes má svátek Valérie

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete