Statistika našeho portálu

  • 102 013 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Křtiny bílých tygrů v ZOO Liberec

08.09.2012 Liberec

Křtiny bílých tygrů - Špotáková, Nedvěd, Ochotská a Urban!Křtiny trojčat bílého tygra, které ZOO Liberec přichystala na sobotu 8. září od 15 hodin, ozdobí svou návštěvou hned čtveřice skvělých osobností ze světa sportu, šoubyznysu i umění. Slavnostní události se zúčastní dvojnásobná olympijská vítězka v hodu oštěpem Bára Špotáková, kapitán libereckých hokejových Bílých Tygrů…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
ZOO Liberec, Masarykova 1347/31
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Liberec
Obec
Liberec

Fotogalerie k článku

Křtiny bílých tygrů - Špotáková, Nedvěd, Ochotská a Urban!

Křtiny trojčat bílého tygra, které ZOO Liberec přichystala na sobotu 8. září od 15 hodin, ozdobí svou návštěvou hned čtveřice skvělých osobností ze světa sportu, šoubyznysu i umění. Slavnostní události se zúčastní dvojnásobná olympijská vítězka v hodu oštěpem Bára Špotáková, kapitán libereckých hokejových Bílých Tygrů a nejproduktivnější hráč základní části sezóny 2011/12 Petr Nedvěd, moderátorka Televizních novin TV NOVA Michaela Ochotská a kreslíř a humorista Petr Urban.

Ve znamení bílých tygrů přitom bude celá sobota -

lidé budou moci do zoo vstupovat v bíločerném oblečení, od 12 hodin bude k dispozici i tygří stezka s pěti zastávkami, kde budou děti i dospělí plnit nejrůznější úkoly, chybět nebude ani tatér nabízející tygří motivy či "pravá" tygří zmrzlina. Děti budou navíc zdarma dostávat jedno z čísel nového časopisu Animalia, které bylo věnováno právě tygrům (a nejen těm bílým). Hlavní program vypukne v 15 hodin na pódiu v dolní části zoologické zahrady. Oproti křtinám z roku 2002 ale tentokrát návštěvníci neuvidí bílá tygřata na vlastní oči a budou se muset spokojit s jejich sledováním v expozici. Jedním ze stěžejních bodů současné filozofie zoo je totiž zasahovat do chovů co nejméně, dočasné odloučení by navíc matku i mláďata až příliš stresovalo.

Samotné křtiny obohatí i dražba tří originálních obrázků (formát A3), které speciálně pro tuto příležitost nakreslil Petr Urban (viz níže), vyvolávací cena bude Kč 6.000,-, veškerý výtěžek půjde na chov bílých tygrů.

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Hypnotizér v Liberci | květen 2024

20.05.2024 - 20.05.2024
Nad Školou 1675, 463 11…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt Liberec 2024

29.11.2024 - 29.11.2024
Liberec

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

úterý 19. březen

Dnes má svátek Josef

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete