Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Krumlovský masopust 2018 - Český Krumlov

10.02.2018 - 13.02.2018 Český Krumlov

Historické město Český Krumlov je cílem mnoha tisícovek turistů a návštěvníků, kteří sem přijíždějí obdivovat architektonické pamětihodnosti i zažívat jedinečnou atmosféru renesančního skvostu, který nemá v České republice obdoby. Během února pak město ožívá i bujarým veselím a živelnou zábavou, která se po celém Krumlově rozlije při několikadenním masopustu.Zábavný program pro všechnyPro…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Český Krumlov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Český Krumlov

Fotogalerie k článku

Historické město Český Krumlov je cílem mnoha tisícovek turistů a návštěvníků, kteří sem přijíždějí obdivovat architektonické pamětihodnosti i zažívat jedinečnou atmosféru renesančního skvostu, který nemá v České republice obdoby. Během února pak město ožívá i bujarým veselím a živelnou zábavou, která se po celém Krumlově rozlije při několikadenním masopustu.

Zábavný program pro všechny

Pro návštěvníky všech věkových generací je připraven bohatý zábavný program, fantastické gastronomické pochoutky v čele se zabijačkovými specialitami, nápadité alkoholické i nealkoholické nápoje a koktejly a další neotřelá lákadla. To vše pak bude zastřešovat barevný průvod masek a roztomilých maškar, které vyloudí úsměv na tváři snad všem obyvatelům města i jeho návštěvníkům.

Pro každého z účastníků pak bude připraven i středověký jarmark s originálními rukodělnými výrobky, workshopy zaměřující se na výrobu masek, rozmanitý hudební doprovod a několik soutěží určených především pro dětské účastníky. Obnovené masopustní veselí si během posledních let vydobylo významné místo mezi kulturními akcemi města, na čemž má nezanedbatelný podíl i profesionálně připravená dramaturgie celé akce, zahrnující i pouliční vystoupení divadelních umělců, kejklířů a muzikantů.

Máte-li proto rádi živou a interaktivní zábavu v prostředí poetického města s dlouhou historií, nemáte nad čím váhat.

 

Pokud se Vám v Českém Krumlově zalíbí, věříme, že se tam budete rádi vracet i jindy. Náš kalendář akcí Vám pomůže s výběrem akcí v tomto městě.

Masopustní veselice najdete v tomto období i na jiných místech naší republiky.

Krumlovský masopust 2018

Obnovená tradice lidové masopustní slavnosti s typickým pestrobarevným procesím masek, provázeným pouličními divadelníky, kejklíři a muzikanty. V programu nechybí masopustní hostina s tradičními zabijačkovými specialitami.

Podrobný bohatý program

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

středa 24. duben

Dnes má svátek Jiří

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete