Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Kryštof - Karlovy Vary

19.10.2013 Karlovy Vary

Zveme vás na koncert skupiny Kryštof!Tak dlouho jsme brečeli, že slavný Kryštof udělal pár koncertů v halách a víc nic, až kapela pláč vyslyšela. Bavila Pivovarské slavnosti v Ústí, má i festivaly. Sever se těší na Vysmáté léto v Kadani (sobota 20. července) a pak už podzimní klubové turné Kryštof Fernet club tour 2013: 17. října Litoměřice, den poté Děčín."Návrat byl ve znamení nového alba…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Karlovy Vary, Lidový dům Stará Role
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

Zveme vás na koncert skupiny Kryštof!

Tak dlouho jsme brečeli, že slavný Kryštof udělal pár koncertů v halách a víc nic, až kapela pláč vyslyšela. Bavila Pivovarské slavnosti v Ústí, má i festivaly. Sever se těší na Vysmáté léto v Kadani (sobota 20. července) a pak už podzimní klubové turné Kryštof Fernet club tour 2013: 17. října Litoměřice, den poté Děčín.

"Návrat byl ve znamení nového alba Inzerát, jehož úspěch podtrhlo vyprodané halové turné a čtyřplatinové ocenění za prodej. Na stadiony vezl Kryštof obří scénu, speciální efekty i show, kterou média označila za "nejlepší koncert české kapely, co jste kdy viděli". I diváci s tím dojmem odcházeli," uvádí Šimon Kotek a na turné zve. Prý "nyní se pokusí kapela kolem Richarda Krajča dokázat svou výjimečnost i mimo velká pódia s desetitisícovým davem.

"Na podzim se Kryštof vrací do prostředí, z něhož pochází, do klubů. Tam, kde dochází k nejintimnějšímu kontaktu mezi kapelou a diváky, opět okusí vydýchaný vzduch a nulovou bariéru k publiku, nezvyklou blízkost na pódiu a neopakovatelnou atmosféru, kterou jinde než v klubech nezažijí," slibuje Šimon Kotek.

Neobyčejné turné
Navíc půjde o neobyčejné turné. Kapela přenese maximální možné ze stadionů do malých prostor. Po vzoru zahraničních kapel vznikla světelná scéna, která jde jinou cestou než běžné koncertní svícení. I v Ústí už létaly vzduchem obří balony, další "stadionové" efekty si ještě Kryštof schovává do klubů.

"Halové turné bylo tak rychle vyprodané, že nám přišlo líto, že to mnozí fandové neuvidí. Tak jsme se rozhodli show dovézt i tam, kde halové koncerty nepořádají. Vše svým fanouškům vynahradit, dostat do klubů celou tu stadionovou parádu," říká zpěvák Kryštofa Richard Krajčo.

A turné Kryštof Fernet club tour 2013? Je to 19 zastávek od 11. října do 23. listopadu napříč celou republikou!

Vstupné:

380,- Kč

Vstupenky

můžete objednat zde

 

Těšíme se na vás!

Mapa

Další akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Kategorie

sobota 20. duben

Dnes má svátek Marcela

Aktuálně z Atlasu Česka

Předpověď počasí pro ČR

Počasí v České republice dnes
Počasí v České republice zítra
Počasí v České republice pozítří
Počasí v České republice popozítří

Na Atlase Česka dále najdete